- Член од
- 7 август 2010
- Мислења
- 3.518
- Поени од реакции
- 5.385
Tирион ми е омилениот, не ја замислувам серијава без него. Навистина најмногу го сакам од ланистерови, омилен глумец ми е у серијава.
Правда за Тирион!
Tирион ми е омилениот, не ја замислувам серијава без него. Навистина најмногу го сакам од ланистерови, омилен глумец ми е у серијава.
ИзгледаСамо јас ли помислив дека Санса и Литлфингр се плеснаа? Кога оваа му рече нешто као I know what you like.
Умрев од смеење кога Тирион му рече на Џејми That's putting it mildly, овој кога му рече дека Оберин е прилично самоуверен.
Врската меѓу Мисандеи и Греј Ворм ми е неинтересна и не знам зошто толку време и се посветува.
Исто и муабетот за Орсон Ланистер и бубачките одзеде многу време. Плус Тирион како кажуваше дека бил опседнат со него, ми беше неуверливо.
Не секое. Различен крај на мапата - различен назив на копиљ презиме.Секое копиле е Snow, односно не баш секое туку од тие што припаѓаат на некаков сталеж.
По ништо во епизодава не може да се заклучи дали копјето било или не било со отров.И тебе ова ти беше доволно да заклучиш дека копјето било обложено со отров??
Па знам де, а членот на кој му реплицирав го имаше пишано тоа како да е факт и апла очигледно.По ништо во епизодава не може да се заклучи дали копјето било или не било со отров.
Не може да знаеме, немаше време за увод во битката, пошто мораше 4 минути да слушаме монолог за Орсон и бубачките.
4 минути за една таква аналогија?И нема никакво значење муабетот за Орсон и бубачките после последната сцена?
Па да, боговите се врвна инстанца на правдата во Вестерос, а они веќе пресудија.Правда за Тирион!
Абе добро, ама конкретно што одзема од борбата тоа? За отровот не знам ни зошто е толку битно, а и 20 минути да имаше за борбата пак сигурно немаше да ни кажат дека отров има. Дури и самата борба доколку беше подолга, ќе станеше досадна.4 минути за една таква аналогија?
Абре не мора борбата, можеа нешто друго да прикажат тогаш.Абе добро, ама конкретно што одзема од борбата тоа? За отровот не знам ни зошто е толку битно, а и 20 минути да имаше за борбата пак сигурно немаше да ни кажат дека отров има. Дури и самата борба доколку беше подолга, ќе станеше досадна.
За тие што гледаат ради цицки and stuff, да. За нас што сме psyho по серијва ко што е Ремзи, може. Да се поврзат работи па да се заклучи.По ништо во епизодава не може да се заклучи дали копјето било или не било со отров.
Не може да знаеме, немаше време за увод во битката, пошто мораше 4 минути да слушаме монолог за Орсон и бубачките.
По што можеше да се заклучи дека Оберин го намачкал копјето со отров?За тие што гледаат ради цицки and stuff, да. За нас што сме psyho по серијва ко што е Ремзи, може. Да се поврзат работи па да се заклучи.![]()