Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера и денеска ги изгледав сите одново од четврта. Си стојат сите до крајот на сезоната, после тоа уште еднаш ги гледам и ги бришам.
Здравје во Февруари во година, ги симињам сите 4 пак, ги гледам и почнува 5 сезона. :)

А зошто бришете, немате место во хард? Уште постои некој со тој проблем? :D

А зошто бришете, немате место во хард? Уште постои некој со тој проблем? :D
Зашто би оставал да ти зафаќаат место кога за 20 минути можеш да ја симнеш секоја епизода?

Зашто би оставал да ти зафаќаат место кога за 20 минути можеш да ја симнеш секоја епизода?

Не ми е проблем место, во овој 1 тера што го имам си имам сите епизоди од Fringe, Lost, Breaking Bad, Boardwalk Empire, Doctor Who, Sherlock, Battlestar Galactica, Homeland, Walking Dead и други плус повеќе од 50 филмови, плус игри, слики, музика и останато. Мене не ми е проблем за да ги имам на хард-диск, не знам зошто би го чувал празен кога не морам. :D

Не ми е проблем место, во овој 1 тера што го имам си имам сите епизоди од Fringe, Lost, Breaking Bad, Boardwalk Empire, Doctor Who, Sherlock, Battlestar Galactica, Homeland, Walking Dead и други плус повеќе од 50 филмови, плус игри, слики, музика и останато. Мене не ми е проблем за да ги имам на хард-диск, не знам зошто би го чувал празен кога не морам. :D
Потешко е за дефрагментирање кога е надрнкан hdd :D јас се заебавав погоре иначе да не ме сфатите погрешно, затоа си иам земено екстерен од тера и се оди таму, ГоТ, јаки утакмици во ХД, ствари што ми требаат...

Последно уредено:
Абе и ја иам екстерен од 90 гига, али чувам други... филмови таму.

35691179.jpg

Јас симнувам, гледам бришам одма. Неќам да ми зафаќаат место. Ако сакам да ги репризирам ( а тоа ретко, само кога е доста многу досадно) пак ги симнувам. На хард дискот имам повеќе книги, презентации и едно 20тина филмови. Ништо повеќе. 300 гб слободни :)

Да се потсетиме кој беше Ser Gregor Clegane "The Mountain" :D

*ваљда не треба да предупредвам да не кликате на видеата од десно во кои се споменува Red Viper vs. Mountain

Едно прашање до вие што го знаете исходот од борбата утре и општо што ви се читани книгите: и вас ви е олку возбудливо дури ги чекате епизодиве?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom