Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Што значи ова ???

Инаку градот е Бравос, град на реки и канали и огромна лука. Град во кој што внатрешниот транспорт се одвива со чамци и кајчиња, а не со коњи и коли, така да повеќе подсетува на Венеција од времето отколку на Истамбул.

Највероватно мисли на assassin платен ибиец...

Де бе брат 4 сезони пројдоа и уште не научи? Во 05:00 саат ќе ја има на торент, може и порано.

Епа еден вика у 2 , друг у 4 , трет гласа за ВМРО , затоа си прашуем.

Ќе ја има епизодата утре по piratebay, kickass, zamunda... или од други места симнувате ?
Newbie сум не ме тепајте :D

Ќе ја има епизодата утре по piratebay, kickass, zamunda... или од други места симнувате ?

kickass секогаш ја симнувам од таму, замунда излегува 40 минути покасно.

Од 4.10 почни да кликаш кај што ти е обележано, 2-3 минути одкако ќе заврши епизодата ја има на торенти само во почетните минути нема ич сидери Untitled.jpg

Имаше ли некаде во серијата (значи не во книгите) било каква информација за брат му на Нед, тој што беше у Nightwatch? И кој е во моментот по правило треба да е на чело на куќата Старк- Бран или брат му на Нед?

Имаше ли некаде во серијата (значи не во книгите) било каква информација за брат му на Нед, тој што беше у Nightwatch? И кој е во моментот по правило треба да е на чело на куќата Старк- Бран или брат му на Нед?
Отиде во експедиција и не се врати. Мистерија е што се случи со него.

Мала ретроспектива на досегашните епизоди:

Убавицава инаку го води шоуво не само за ТВ серии (од кои мислам GoT е единствената), туку и филмови, книги, графички новели, стрипови, фантазија, научна фантастика, суперхерои, и остали одлични нерд срања. Така да, некои од вас не ќе е лошо да и бапнете subscribe ако сте фан на што и да е од ова :)

За Бенџен не се сеќавам дека имало некоја информација поврзана со него од како исчезна, но најверојатно е жив.
Мислам дека Бран треба да биде бидејќи овој нели има заклетва дадено во Nightwatch и не може да напушти. :unsure:

И да е жив, не оди така правилото. Како што знам исто е како и со британската кралска фамилија.

Првородениот син на кралот, па потоа второ, трето итн родениот син. Значи на Нед уште се живи Бран и Рикон, така да тие се наследници. Ако умрат и тие, тогаш тој е на ред ама зашто е во Night Watch мислам дека се откажа од тоа право.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom