Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Бидејќи нормален човек на форум не очекува спојлери
,
а што очекуваш бе жити све....

. Ако правилата ви се јасни на темава, зошто ги кршите? Инаку ова не е шерифување, туку потсетување, да сум модератор, немаше да ве потсеќам или предупредувам, ќе летаа одма казнени поени.

ова ти е добар цитат за во CV за модератор кога ќе аплицираш

Лоша епизода, една од полошите. Без клифхенгер и со многу глупави и нелогични сцени.

Каде исчезна приказната со твојот Аватар, Торос и пијандурите што изиграваат Робин Худ ? Може од пета епизода не сме ги виделе

Знаејќи го Мартин и после денешнава епизода, мене нема да ме чуди Џофри да биде убиен од страна на Серсеи. Искрено го очекувам ова и нема да ме чуди ако се случи.

После 24 часа може нема ни да ти се збори за серијава.....

Не може да е спојлер нешто што веќе е прикажано. Најдобро е земи изгледа ја епизодата и сподели импресии одма,дур не ти се спласнати. Која е поентата да влегуваш на темава а знаеш дека синоќа прикажале епизода што ти не си ја изгледал веќе...нормално дека за тоа ќе пишуваат членовите.

Знаејќи го Мартин и после денешнава епизода, мене нема да ме чуди Џофри да биде убиен од страна на Серсеи. Искрено го очекувам ова и нема да ме чуди ако се случи.

Можно е,sure as hell таа глупачата Санса нема да го убие,уште кога и ја видов реакцијата на веста за брат и,и мајка и јасно беше се..... 3 сезони плаче и дреме,де сака да биде краЉица де принцеза,де сака да си оди. Тињовини од лик.

Незнам што треба да се деси за да добие бар малце респект Санса.

Шо планира Бран не ми е јасно со пилци со гаврани да ги тепа оние ? Или дека има моќ за џинови и глупости ? Аааабе седи таму тој ќе тепал whitewalkers, па, ниеден крал со војската неможеле, ТОЈ. Аааабе седи таму...

Каде исчезна приказната со твојот Аватар, Торос и пијандурите што изиграваат Робин Худ ? Може од пета епизода не сме ги виделе
Таму се. У Брзоречје (Riverlands). Тераат по старо.
У серијава баш и не се толку Робинхудовци, колку што се во книгата.

Бидејќи нормален човек на форум не очекува спојлери на ваква тема, преодно демек регулирана со правила, и бидејќи немаше спојлери за претходната епизода колку што видов, а ја читав темава. Ако правилата ви се јасни на темава, зошто ги кршите? Инаку ова не е шерифување, туку потсетување, да сум модератор, немаше да ве потсеќам или предупредувам, ќе летаа одма казнени поени.

После излезена нова епизода, што навистина мислеше дека ќе прочиташ?
Без неизгледана епизода не се влегува во тема. Ама тоа ви е проблем на вас, немате потреба од самоконтрола, ние, ние мора да го вадиме на време.. :))))

Сигурно Тајвин ќе е позади тоа.. Лично несакам да биде Серсеи ако го скинат копилето, може Џејми или некој од страна.

И Брен беше интересен епзиодава дури, ми се допадна што сите ги вметнаа.

Која е поентата да влегуваш на темава а знаеш дека синоќа прикажале епизода што ти не си ја изгледал веќе...нормално дека за тоа ќе пишуваат членовите.

Денес ја даваат 10тата кај нас .... Пишав, не знам каде глеале live stream, ама тоа не е изговор за спојлери.
--- надополнето: 10 јуни 2013 во 16:50 ---
После излезена нова епизода, што навистина мислеше дека ќе прочиташ?
Без неизгледана епизода не се влегува во тема. Ама тоа ви е проблем на вас, немате потреба од самоконтрола, ние, ние мора да го вадиме на време.. :))))
.

Без следење на правилата во темава исто така не се влегува.

Многу ме интересира што ќе се случува понатаму со Теон како лик во серијата, од копиле кое го презиравме, дојде до лик кој е за секакво сожалување.
Ме интересира како понатаму ќе се изгради ликот, не верувам дека Мартин ќе го убие и него.

Шкорпи,смири се, само ти ја немаше гледано. Не си во право што се буниш. Не знам зашто си влегол во темава во прв план, сигурно нема да пишуваме - „Леле јака епизода ама не кажувам повеќе.“ Нема поента од такви мислења. Плус финале на сезона е, нема што тука да чекаме другите да ја изгледаат па да пишуваме.

сестра му ќе го спаси ќе се набилда после у теретана и ќе оди да им ги скрши кичмите и на болтон и на син му и на сите и ќе стане вистинскиот наследник на тронот и многу си ги сакам постовите без интерпункција најбоље се

Мислам дека не грешам... ова беше прво официјално споменување на опасноста од зад ѕидот во цел серијал. До сега збореа за легенди и свршено минато, а сега за страшна иднина. Јасно е и зошто целиот серијал до носи името A song of ice and fire. Денерис оди од југ со змејови, white walkers се спуштаат од север. Е сега, дали воопшто ќе најдат било кој во Вестерос за борба после препукувањата меѓу кралевиве.... Мислам дека пораката што ја испратија од Castle Black, никој од големциве нема сериозно да ја сфати и ќе си тера по старо :(

Мислам дека не грешам... ова беше прво официјално споменување на опасноста од зад ѕидот во цел серијал. До сега збореа за легенди и свршено минато, а сега за страшна иднина. Јасно е и зошто целиот серијал до носи името A song of ice and fire. Денерис оди од југ со змејови, white walkers се спуштаат од север. Е сега, дали воопшто ќе најдат било кој во Вестерос за борба после препукувањата меѓу кралевиве.... Мислам дека пораката што ја испратија од Castle Black, никој од големциве нема сериозно да ја сфати и ќе си тера по старо :(

Станис ја сфати сериозно. Тајвин е можеби најпаметен човек во серијава. Болтон не е глуп човек исто. Само овој од Пајк може да игнорира таква работа. Или Фреј.

Станис ја сфати сериозно. Тајвин е можеби најпаметен човек во серијава. Болтон не е глуп човек исто. Само овој од Пајк може да игнорира таква работа. Или Фреј.

Станис ја сфати сериозно оти Мелисандре му го пери мозокот со гледање.
Инаку Тајвин е дефинитивно најголемиот рационалист засега, не би рекол дека е најпаметен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom