RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Mislis u prevod Drolja
Коцка кој хејт и го имаш мавнато на Калиси значи.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mislis u prevod Drolja
no, no, ги изнесоа нели надвор од местото
![]()
Него, и овоj ли настрада со жена му?![]()
Ако има некој линк од квалитетна MP3 од најавната шпица, ми треба за рингтон.
Да пробам, не знам. Сум пробал и порано од Youtube ама на мобилен слабо звучи.
Јас пак сосема обратно, еве од кога ја завршив и 9тата епизода, цело време гледам интервјуа и такви ствари каде што гостуваат по шоуа.. Баш ми е интересно да видам кој каков е IRL и да го споредувам со ликот...добро излеговме што излеговме од депресија помина тоа, епизодата само два пати ја изгледав толку имав сила.. следната подобро да не закачат некој клифхенгер нека биде како финалето на втора се "поважно" да се заврши зошто ќе се разболам дури чекам четврта
и не знам како можете да гледате интервјуа на актерите и по тие разни шоуа што одат, за овака добри серии јас скоро никогаш не гледам.. се убедувам и сакам да си мислам дека се вистински ликови бар според мене така имам поголемо доживување во серијата ако ме сфаќате...
Изгледа само јас не ја сакав Кетлин Старк на форумов
Catelyn: All this horror that's come to my family...it's all because I couldn't love a motherless child.
Којзнае што ке се случи со Едмунс Тали сеа и ако го поштедат како ке ја прифати ситуацијата исто и Blackfish.