Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Последната епизода се вика Mhysa. Во превод Мајка.
Даенерис изгледа ќе биде пак во преден план.

Последната епизода се вика Mhysa. Во превод Мајка.
Даенерис изгледа ќе биде пак во преден план.

Можда и заден,али јас мислам дека најверојатно ќе биде одозгоре.

Можеби пак нешто со Мелисандре?

Знаете каде може да се купат некои тракатанци, accessories, украси од серијава?

Ако има некој линк од квалитетна MP3 од најавната шпица, ми треба за рингтон.

Ако има некој линк од квалитетна MP3 од најавната шпица, ми треба за рингтон.

This maybe?

Или сакаш некоја extended верзија?

Мене инаку ми звучи доста квалитетно. Можеш да ја конвертираш во каков сакаш формат преку keepvid.com including MP3.

Да пробам, не знам. Сум пробал и порано од Youtube ама на мобилен слабо звучи.

Да пробам, не знам. Сум пробал и порано од Youtube ама на мобилен слабо звучи.

Тешко да најдеш поквалитетна верзија на интернет MP3 архиви. Опции други ти се друго youtube видео што можеби нуди поквалитетен звук, да ја симнеш од iTunes, или ако имаш сметка на некој од рускиве торент сајтови па да ја симнеш од таму, имам слушнато дека имаат и CD квалитет фајлови, што е врвен квалитет, подобар нема.

Инаку знам што ти е грижата, скоро со сите песни што сум ги ставал на мобилен сум го имал тој проблем, сите звучеле послабо на мобилен отколку на некоја веб страна или симнати на компјутер. Мислам дека доста мобилни автоматски го кратат квалитетот на аудио фајлот чим се пренесе од друго место. Мада мислам тоа е карактеристика повеќе кај стари серии мобилни телефони, како мојов, Нокиа Шит-X :D.

Сите викаат дека имало хинтови за Red Wedding низ цела трета сезона , ама пак по се изгледа никој не успеал да ги види, затоа сите останаа со подзинати усти кога ја изгледаа епизодата.

Убаво би било некој да постира компилација на видеа каде се гледаат хинтовите за тоа што се случи во 9та епизода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom