Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Beric Dondarrion - Фала за информациите друже, не беше баш спојлер за мене (дека терминот значи често негативна конотација), за мене беше задоволувачки информативно.

|И.И| - Треба и да личиш како да си братучед на Кал Дрого. Мислам, физички.

Дечки има уште една епизода до крајот на сезоната...и ќе има други сезони.. не е крај на светот, што толку паники ве надвладуваат не ми е јасно...поинаква серија и поинакво сценарио од другите останати...не е марвел да се знае кој ќе остане на крајот бетмен робин бла бла...негативецот умира и толку..веќе видено во холивудските сцени или пак само кога ќе го видиш почетокот знаеш што ќе биде на крајот не?Тука варираат емоции,се соживуваш,очекуваш хепи ендинг и ПАУ наеднаш гром од ведро небо...тоа е тоа што е прави уште подобра серијата плус и приземјена со реалноста...не е се розево во животот,значи страшно доловено чувство на трагедија,гледам на твитер го пцујат Мартин а кога ќе заврши серијата ќе пишат дека е најдобар,па и најдобар е,затоа издигна фама и се зборува за тоа по форуми и по социјални мрежи веќе 4 дена :) Него дај да зеиме и да почниме да преведваме од книгите на Мартин да напрајме некој денар...топ бизнис :)))
--- надополнето: 6 јуни 2013 во 22:46 ---
Дечки има уште една епизода до крајот на сезоната...и ќе има други сезони.. не е крај на светот, што толку паники ве надвладуваат не ми е јасно...поинаква серија и поинакво сценарио од другите останати...не е марвел да се знае кој ќе остане на крајот бетмен робин бла бла...негативецот умира и толку..веќе видено во холивудските сцени или пак само кога ќе го видиш почетокот знаеш што ќе биде на крајот не?Тука варираат емоции,се соживуваш,очекуваш хепи ендинг и ПАУ наеднаш гром од ведро небо...тоа е тоа што е прави уште подобра серијата плус и приземјена со реалноста...не е се розево во животот,значи страшно доловено чувство на трагедија,гледам на твитер го пцујат Мартин а кога ќе заврши серијата ќе пишат дека е најдобар,па и најдобар е,затоа издигна фама и се зборува за тоа по форуми и по социјални мрежи веќе 4 дена :) Него дај да зеиме и да почниме да преведваме од книгите на Мартин да напрајме некој денар...топ бизнис :)))

580271_529535520438668_251916559_n.jpg

Мission accomplished!
Што да се каже веќе за епизодава, а не сте го кажале во претходните триесет страници... Иако знаев што следува, неброени солзи исплакав на книгата, сепак има нешто посебно во серијава што прилично ме натера пак да си ги пролеам солзите... Едвај ја чекам следната епизода.

Му седнав на ова да го глеам демек само 10 минути, па биднаа 20, па 30 и на крај окапав саат и пол цело да го изглеам! Али цареви се, џуџево е крајот, приказната кај пеесет и некоја минута е врвот. :pos:

Продуцентиве кажуваат како уште при прво читање на книгите рекле дека мораат да стигнат до трета сезона бидејки имало една сцена што ги оставила во безумие. :) Исто коа ги прашуваат дали ги читале книгите, Кејтлин има една weird насмевка. :unsure:

Ако имате време обавезно цело да го изглеате, ако не само деловите со Тирион. :D

Изгледано е веќе и се изнасмеав на хуморт на Питер Диклиџ. Типов е мрднат, и секад изгледа надуван. Серсеи е појака црна, плус тетоважи...Мартинчо на ниво, ни откри дека некој од фаците таму присутни ќе биде со самиот крај во битката за круната, ако така сфатив...

Изгледано е веќе и се изнасмеав на хуморт на Питер Диклиџ. Типов е мрднат, и секад изгледа надуван. Серсеи е појака црна, плус тетоважи...Мартинчо на ниво, ни откри дека некој од фаците таму присутни ќе биде со самиот крај во битката за круната, ако така сфатив...

Јас начув дека рече како пред крајот неколку (општо) фаци ќе бидат до тронот... И ја имав изгледано неколку дела од ова али сеа е малку подруго, веќе се десиле некои работи, и е баш како што кажува еден од продуцентите: Коа за првпат се среќаваш со некој шок во серијата ти е чудно но ако се навратиш пак ќе ти биде многу поврзано и приказната била таму цело време. :) А мора да се спомене дека и Mac од Always sunny е цар! :D

Да во првата епизода или втората не се сеќавам баш Нед старк му ја сечи главата на член од ноќната стража,затоа што излегол надвор од ѕидот,па потоа тој ја губи главата Карма ис а битч ;)

Јас начув дека рече како пред крајот неколку (општо) фаци ќе бидат до тронот... И ја имав изгледано неколку дела од ова али сеа е малку подруго, веќе се десиле некои работи, и е баш како што кажува еден од продуцентите: Коа за првпат се среќаваш со некој шок во серијата ти е чудно но ако се навратиш пак ќе ти биде многу поврзано и приказната била таму цело време. :) А мора да се спомене дека и Mac од Always sunny е цар! :D

Кога го гледам Mac, све ми се чини ќе улетаат Чарли, Ди, Денис и Френк и ќе направат некоја беља. :D

Дур ја слушам песнава red wedding во slow motion во глава ми се прикажува :(

Убедливо најјаката верзија на нетов шо ја најдов.:свиркам:

Пошто најверојатно не си ја нашол оваа :свиркам:

На почетокот е главната тема од GoT, па после следи Rains of Castamere. Вокалот е епик. :cuc:

После иницијалниот шок... BL0A4czCYAE-2H0.jpg

Attachments

• BL0A4czCYAE-2H0.jpg
    BL0A4czCYAE-2H0.jpg
    68,1 KB · Прегледи: 7
Не здосадува. :icon_lol:
Без размислување би купил ваков audiobook.

Ова пак вреди поради емоциите што се доживуваат на крајот од видеото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom