Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Пак ќе треба да ја гледам епизодата :rolleyes:
Не може само Тирион со Санса? Нели старата не се сложуваше со бракот на Лорас и Серсеи?

Пак ќе треба да ја гледам епизодата :rolleyes:
Не може само Тирион со Санса? Нели старата не се сложуваше со бракот на Лорас и Серсеи?

Се сложи на крајот, немаше избор.

Аха ми текна на уценувањето од Тајвин. Треба и некој превод да си ставам следниот пат :)

Аха ми текна на уценувањето од Тајвин. Треба и некој превод да си ставам следниот пат :)
ја со англиски титл гледам, ми помага кога шепотат или кога ги извртуат зборовите.
Инаку Серсеи не се спаси, Тајвин ја заеба старата, иако оваа го надзборува.

600843_450838521664627_1938248445_n.jpg

BURNED :(

Доколку дебелиот не се претвора во змеј, тигар, волк или анаконда покасно, стварно би сакал да го видам мртов. Не можам да го варам веќе, единствени сцени кои ги избегнувам од цела серија. Ужасно ми иде на живци.

За Тарли зборуваш? Ако е за него, и мене ме нервира, сцениве ми се безвезе со него и беспотребни, плус одвратна фаца е.

За Тарли зборуваш? Ако е за него, и мене ме нервира, сцениве ми се безвезе со него и беспотребни, плус одвратна фаца е.
Mу придаваат важност, сигурно ќе имат нешто со него понатака.

Толку ми е одвратен што одбивам да му го запомнам името. :mad:
Дебелиот си е сосема на место според мене, дури може и да се смета како комплимент.

Доколку дебелиот не се претвора во змеј, тигар, волк или анаконда покасно, стварно би сакал да го видам мртов. Не можам да го варам веќе, единствени сцени кои ги избегнувам од цела серија. Ужасно ми иде на живци.

он ти го возвраќа ударот... :icon_lol:

tumblr_m656h9QfsE1rpf23po1_500.gif

Сега овие шо ги имаат прочитано книгите ќе улетаат и ќе кажат дека буцкото е ау нешто за понатаму.

Можеби ќе намали 1/2 од неговата моментална тежина и ќе има свој замок полн со жени? Who knows...

Сега овие шо ги имаат прочитано книгите ќе улетаат и ќе кажат дека буцкото е ау нешто за понатаму.

Па веројатно ќе биде нешто, не за џабе постои и има толкава улога. Како што спомнаа погоре, тоа копјето сигурно ќе е битно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom