Game of Thrones

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Пак ќе треба да ја гледам епизодата :rolleyes:
Не може само Тирион со Санса? Нели старата не се сложуваше со бракот на Лорас и Серсеи?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Пак ќе треба да ја гледам епизодата :rolleyes:
Не може само Тирион со Санса? Нели старата не се сложуваше со бракот на Лорас и Серсеи?
Се сложи на крајот, немаше избор.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Аха ми текна на уценувањето од Тајвин. Треба и некој превод да си ставам следниот пат :)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.541
Поени од реакции
7.069
Аха ми текна на уценувањето од Тајвин. Треба и некој превод да си ставам следниот пат :)
ја со англиски титл гледам, ми помага кога шепотат или кога ги извртуат зборовите.
Инаку Серсеи не се спаси, Тајвин ја заеба старата, иако оваа го надзборува.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Доколку дебелиот не се претвора во змеј, тигар, волк или анаконда покасно, стварно би сакал да го видам мртов. Не можам да го варам веќе, единствени сцени кои ги избегнувам од цела серија. Ужасно ми иде на живци.

H

HoT IcE

Гостин
За Тарли зборуваш? Ако е за него, и мене ме нервира, сцениве ми се безвезе со него и беспотребни, плус одвратна фаца е.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
За Тарли зборуваш? Ако е за него, и мене ме нервира, сцениве ми се безвезе со него и беспотребни, плус одвратна фаца е.
Mу придаваат важност, сигурно ќе имат нешто со него понатака.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Толку ми е одвратен што одбивам да му го запомнам името. :mad:
Дебелиот си е сосема на место според мене, дури може и да се смета како комплимент.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Доколку дебелиот не се претвора во змеј, тигар, волк или анаконда покасно, стварно би сакал да го видам мртов. Не можам да го варам веќе, единствени сцени кои ги избегнувам од цела серија. Ужасно ми иде на живци.
он ти го возвраќа ударот... :icon_lol:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Сега овие шо ги имаат прочитано книгите ќе улетаат и ќе кажат дека буцкото е ау нешто за понатаму.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Можеби ќе намали 1/2 од неговата моментална тежина и ќе има свој замок полн со жени? Who knows...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Сега овие шо ги имаат прочитано книгите ќе улетаат и ќе кажат дека буцкото е ау нешто за понатаму.
Па веројатно ќе биде нешто, не за џабе постои и има толкава улога. Како што спомнаа погоре, тоа копјето сигурно ќе е битно.

Kajgana Shop

На врв Bottom