Game of Thrones

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.672
Поени од реакции
34.139
Еј, некој тежок спојлер паднал? Ај пишете у пп што бил, баш ме интересира до колку се зафркнала третата сезона.
Ништо големо, малце за Теон.

Иначе, се силев кога заврши првата сезона, ама овојпат навистина ги порачив книгите. Ги очекувам деновиве.
Song of Ice and Fire па Diablo III. Така ми е планирано летото. :X3:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Мене денеска ми ја зезнаа трета сезона (можда и дел од 4та штознам).....поголеми спојлери од тие што ми ги кажа еден другар денеска АМИН.
Отидов да си ја мавам главата од ѕид, со надеж дека ќе ме фати амензијата.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Иначе, се силев кога заврши првата сезона, ама овојпат навистина ги порачив книгите. Ги очекувам деновиве.
педер.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930

:icon_mrgr:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.604
Поени од реакции
13.302

So, not even European Championship? Faggot.*

*Ти љубоморам, затоа. :mad:

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
да ве прашам од Амазон за која цена може да се земат книгите со квалитетни странци т.е. умерено квалитетни, за да не бидат ко тоалет папир,
исто колкави се книги (страници), дали ги има на српски?(некој рече дека ги има ама пак да си прашам :)), и дали вреди после серијава одкако стигнав до 2ра сезона да се читаат

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
да ве прашам од Амазон за која цена може да се земат книгите со квалитетни странци т.е. умерено квалитетни, за да не бидат ко тоалет папир,
исто колкави се книги (страници), дали ги има на српски?(некој рече дека ги има ама пак да си прашам :)), и дали вреди после серијава одкако стигнав до 2ра сезона да се читаат
Прво ќе ти кажам дека вреди да ги читаш. Серијата е една од најдобрите што ги имам гледано, но сепак не може да е како книгите. Во книгите имаш описи на места, ликови, повеќе историја итн. Ако ги имаш гледано прво и втора сезона, вреди да ги прочиташ и книгите, не само да продолжиш понатаму со третата.

Од Амазон ако сакаш да купиш со квалитетни страници, тогаш бараш Paperback. Цената е околу 10$ за една книга.

Линкови:
A Game of Thrones - Прва Книга
A Clash of Kings - Втора
A Storm of Swords - Трета
A Feast for Crows - Четврта
А Dance with Dragons - Петта

Ако сакаш поевтино, ги има од прва до четврта за околу 20$, ама квалитет на хартијата е за нигде.

Мислам дека ја видов петтата книга на српски во Топер. Ама не сум сигурен и не знам колку пари беше.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069

Да те цитирам за Io Sono Interista да види и да ти дае превентивен бан од темава за идните сезони. Гарант ќе не истролаш нешто со скриени спојлери или бла бла бла. :D

• Ми се допаѓа

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.672
Поени од реакции
34.139
Да те цитирам за Io Sono Interista да види и да ти дае превентивен бан од темава за идните сезони. Гарант ќе не истролаш нешто со скриени спојлери или бла бла бла. :D
Jaс пак ќе ве дружам со теории, само нема да знаете дали се спојлери или не. :свиркам:

Очекував ден два после финалето Ио да ја заклучи, како лани. Ама еве, за овие два дена се начитавме спојлери.

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
Како изгледаат актерите од Game of Thrones?
Game of Thrones е една од најпопуларните серии на светот во моментов, а актерската екипа значително се разликува од онаа во серијата. Ова е вака...

...првенствено заради костимите, шминката и потполно поразличен изглед отколку во реалниот живот.
Ова се фотографии од актерите со споредба на платното и во реалноста:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.672
Поени од реакции
34.139
Вака најверојатно изгледам и јас од страна..

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Очекував ден два после финалето Ио да ја заклучи, како лани. Ама еве, за овие два дена се начитавме спојлери.
Лани кога ја затворив, зошто сум ја затворил. Годинава отворена, зошто да е отворена. Не може човек да ви угоди... :)
--- надополнето: 7 јуни 2012 во 20:12 ---
Како изгледаат актерите од Game of Thrones?

Ова се фотографии од актерите со споредба на платното и во реалноста:
Какво платно? :)

• Ми се допаѓа
Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Да не се мисли на она Биљанчето шо го белело ? :D

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.458
Поени од реакции
18.456
Ах бе HBO, значи каква серија можеа да направат, да се памти за век и веков, да лупнеа барем за 50% повеќе пари и да направеа 20 епизоди по сезона, вака сето во серијава е дупки мора да читаш книгите или барем некој wiki за да ја добиеш целата слика.

Упм, за Рим дадоа повеќе пари отколку за GOT.

Kajgana Shop

На врв Bottom