Game of Thrones

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Сега го изгледав финалево, и без коментар сум.. Досадна ми беше сцената во џуџево и со Роб и мајкаму.. Друго све беше :vozbud:
Уште во еуфорија ги исчитав сиве ваши теории и сега све во глава ми е измешано.
Факт е дека и третава сезона ќе биди интересна како и првиве две.

Ама година дена :eek:. Нема шанси, нека прават чаре за 1 месец да почни :pos:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Дјуд, Монти Пајтон и Светиот Грал, која фора сум смислил :pos: (да си се пофалам пошто само ме критикуваат wot и остали)

Не бе подобро е да убрзаат, многу досадно е на периоди плус многу народ ќе се заебе со спојлери. Ќе има подинамични епизоди ако спојуваат, веројатно.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
А ќе ги снимаат двете сезони одеднаш или пак ќе чекаме долго после третата?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Дјуд, Монти Пајтон и Светиот Грал, која фора сум смислил :pos: (да си се пофалам пошто само ме критикуваат wot и остали)

Не бе подобро е да убрзаат, многу досадно е на периоди плус многу народ ќе се заебе со спојлери. Ќе има подинамични епизоди ако спојуваат, веројатно.
Не може да е толку досадно бе!

Некој спомна делот со Калиси му бил досаден. Wtf? Мене тој дел на истокот ми е многу поинтересен. За разлика од политички Вестерос, таму владеат фрикови, мистерии, магии, чуда... многу неразјаснети работи. Плус пејсажите се мераци! Се надевам дека наредна сезона ќе покажат повеќе градови од таму, Бравос, Пентос... па зошто не и mighty Валирија, т.е. Алтантида во светот на Game of Thrones. :D

Како и да е, секоја чест за Џорџ Мартин, стариот измислил нов свет и го уредил до детали! Наше е само да уживаме.:)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.672
Поени од реакции
34.139
И мене ми е убаво кога ја даваат Калиси. Ми одмараат очите. Конечно светлина! :D

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
И мене ми е убаво кога ја даваат Калиси. Ми одмараат очите. Конечно светлина! :D
Змејовите кога ги спичкаа овие Undead беше само preview за петта-шеста сезона кога ќе се рокаат со White Walkers. :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.672
Поени од реакции
34.139
Spojleri alo!

Ficc, ne si prv sto procital, mozea site da kazat dosega, drugive si pukame teorii, kako po obicaj.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Дај бре луѓе сериозно намирете се со спојлериве....кажете како опција, како теорија нека ви биде иако знаете дека е сигурно, па курчење се после по 1 година кога ќе биде ваше.
Ама немој со ова 100% сигурно, прочитав на нет, ги иам читано книгите and other shit.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Ficc среќа што се работеше за истиот спојлер па помина само со опомена. Следниот што ќе каже или слаже дека има спојлер за трета сезона ќе има само read-only права на темава до крај на трета.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Досадно е со спојлериве така како се зафркнав некој фамилии знам како ќе завршат како Старк и Станис додека за Ланистите,овие Грејџој,Тајрел и Калиси не знам ништо или по некој детал и ептен е глупо.

Ако има некој теорија и гледате дека не е во право преќутете си не некој напишал Старк ќе тепаат вие одговарате одма со Старк ќе ................... знам дека читав спојлери/книги или ми кажаа.

Дебилно е.Ако сте ги прочитале сите книги најдете си друга занимација.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
ма у пичку матер и 10 епизоди и све.
кој ќе чека? :(

Па уште 3та книга ќе ја поделат у 2 сезони? Ќе гледаме до 2020 ова изглеа.

бек он топик - одлично финале.

Dracarys :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Па еве и после 10-ва епизода се уште сум на мислењето од пред некоја страна.... вторава сезона ... тапа им е...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
428
Поени од реакции
519
Многу е лигав оној Petyr Baelish ме потсеќа на The Snake од Stronghold ако ја играл некој таа игра, се надевам ќе има сличен крај како во истата.

Kajgana Shop

На врв Bottom