Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Стварно ми е многу тешко да верувам дека има луѓе што гледаат вакви серии со скокање сезони.... Па не гледате CSI бе да му ебам мајката...

Стварно ми е многу тешко да верувам дека има луѓе што гледаат вакви серии со скокање сезони.... Па не гледате CSI бе да му ебам мајката...
Ne skokav sezoni, skoknav edna, prvata.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Btw kakvi ljuge ej, ke prasas nesto za sovet , trista gluposti iznapisaa eden asalen odgovor ne dobiv. Nesum vi kriv ja sto 8ma sezona zavrsi sranje :D

Ne skokav sezoni, skoknav edna, prvata.

Што е поентата да ја гледаш првата кога го знаеш крајот?
Не ми е јасно како почнуваш со втора сезона. Ја гледаш Емилија со бебиња змејчиња, еј кул серија. Со закон треба да ве забранат ваквите, серија у живот да не изгледате.

Btw kakvi ljuge ej, ke prasas nesto za sovet , trista gluposti iznapisaa eden asalen odgovor ne dobiv. Nesum vi kriv ja sto 8ma sezona zavrsi sranje :D

Lele ti odgovoriv ako si fan na Emilia aka Kalisi gledaj ja 1vata sezona ima nude sceni so nea. Neznam sto sakas poveke. Kako ocekuvas da ti e interesna 1vata koga si gi izgledal drugite.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

89Kylj0.png

Го достигнаа врвот во животот со серијата и сега кој се лечи од алкохол, кој од депресии... тежок ќе биде падот за некои.

На помладите во серијата мислам, овие постарите доаѓаат од други времиња, веќе имаат нешто зад себе и не се распаѓаат така лесно.

Ашим комшијава со ретка коса, поретки заби и македонијапат левел исунчаност до прерамки е пошармантен од оваа :(
Е сеа не прдна, се посра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom