Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.084
- Поени од реакции
- 62.206
Лиана Мормонт.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лиана Мормонт.
Супер беше на почеток, ко се појави као дете дукатинче, али овер д топ отидоа со фан сервисот, што кулминираше денес.Лиана Мормонт.
Супер беше на почеток, ко се појави као дете дукатинче, али овер д топ отидоа со фан сервисот, што кулминираше денес.
Серси ја убива Бриена, Џејми ја убива Серси. - скроз могуќе
Абе не заебавај, дете ќе пуштам да се тепа против зомби апокалипс. Мрш таму у крипта со Мисандеи и Гили. Колку сака нека е намрштено и колку сака нека гледа попреку.Па не баш, барем беше емотивен момент, саможртва, мене лично ми беше најдобра сцена од цела епизода.
.
Баш така под претпоставка дека Најт Кинг нема контрола над зомбињата во однос на тоа кого следат, Дотраките можеа да бидат мамец кој ќе ги однесе во заседа (два змеја да ги дуваат константно). Ова ќе има полош крај од Лост кои мислев дека се ненадмашливи. Што не земат да вработат/најмат писатели во ХБО место ликови со бујна машта да им бидат сценаристи.Стратегија и добар наратив веќе пет години немаат место во серијава.
Коњаница, инаку, против безумни зомбија може да биде диверзија. Attrition. Кога на секаков звук трчаат, разврескани Дотраки веројатно можат на добар дел од нив да им напраат Бени Хил сцена. Не знам како не им е шубе на некои тука да го правдаат тој charge. Шо би рекол господинот Аљи Ахмети(за Диво Насеље): „такво нешто нема во ниедна воена литература.“
Абе не заебавај, дете ќе пуштам да се тепа против зомби апокалипс. Мрш таму у крипта со Мисандеи и Гили. Колку сака нека е намрштено и колку сака нека гледа попреку.
Најт Кинг во книгите, сега за сега, е нешто сосема друго: Одамна мртва историска личност што се оженила за Вајт Вокерка.
Никаде не се спомнува во списите за Долгата Ноќ. Не е главен на Вајт Вокерите.
А тоа како завршила Долгата Ноќ, со тоа како Обеќаниот Принц го збрцал мечот Светлоносец во стомакот на Ниса Ниса, па го извадил апгрејдиран за да ги победи ВајтВокерите и тоа пророчки циклично дали значи дека Реагар е Обеќаниот Принц неговиот полов орган е мечот во стомакот на Лијана која е Ниса Ниса, а Џон е Светлоносец, или пак Џон е Обеќаниот Принц, а Данаерис е Ниса Ниса, или ....
Боље да не идеме натака, ќе им експлодира мозокот на просечните гледачи.
Jа мислам дека најкасно идната година ќе ја издаде следната книга.Он топик: мислам дека стариот намерно нема да ги заврши книгите. Што ќе си става трн во здрава нога...
Иако сум ги читал едно пет пати (и на различни начини), не знам каде точно све ова го пишува. Мислам дека го нема на едно место, него на разни страни е распостелано.Во кој дел од книгите пишува за НК? Во првите 4 книги не ме сретнало поконретно кој бил што бил или сум заборавил ваљда.