Божино
4815162342
Како бе не го уби Mira's attacker [emoji2]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо знам, мислам дека ќе има поголеми последици ако го убиев него, а и не ми е до толку гајле за дететоКако бе не го уби Mira's attacker [emoji2]
Девици сте, затоа.Мене не ми е јасно како успеа некој со Елејна![]()
Девици сте, затоа.100% и имате речено дека МОРА ДА ВЕ ЗЕМИ ЗА МАЖ пошо ви треба од стратешки воен аспект. Како очекувате да сака да стапи во брак со таков муабет? И викате фино лепо дека независно од тоа дали ќе ви годи воено ја сакате и sit back and watch the juices flow...
Кој е предавникот според вас?
За кого работи Том и дали му верувате?
И верувате на Сера?
Предавник можно е да е било кој. Данкан, Ројланд, Ортенгрин (билкарот или whatever), па дури и Лејди Форестер би ја додал тука (со цел да го спаси синот што го зедоа овие..), мада многу ќе биде налик Кејтлин Старк ситуација доколку испадне дека е таа, па затоа не верувам. Најсумлив е Ортенгрин, ама GoT е ова па затоа мислам дека не е тој. Јако би било Данкан да испадне предавникот.Мојот пик е Данкан.
Том гарант работи или за Литлфингер или за Варис. Како и да е, повеќе му верувам нему одколку на Сера, која во секоја укажана поволна прилика очекувам да ми го спопика.
Јас мислам можно е или Данкан или Ројланд да се, зависи од кој си го избрал за сентинел. Тој другиот можи да е предавникот. Или па можно е да е мајката, оти ако се сеќавам добро, ќерката на Вајтхил му кажува на Родрик дури во втората епизода, откако го имаат земено тој најмалиот син. Не би ме чудело да се случи истото како со Кетлин и Џејми во серијата. Не дека мајката сака нешто лошо да напрај, туку мисли само така ќе го врати детето.A Зошто би бил Данкан предавникот? Данкан највеќе ми иде кон тоа лојален до коска. Се замара да се најде The Northern Grow a и стариот Lord Forrester највеќе му верувал на него. Најлогично ми е да е Royland, некако кон тоа ми оди. А за предавник би требало да има бидејќи како инаку би ги знаела сите тие работи ќерката на Lord Whitehill?