Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Го делам истото мислење со тебе.
Воопшто не е лесно да се коментираат натпревари од 90 минути (некогаш и по два дневно),каде се работи за различни екипи и притоа да не се направи некоја грешка.
Впрочем,не тропаат зелени само македонските коментатори туку буквално сите.
Ок е да згрешат еднаш, двапати, трипати, ама 2 години (или колку беа) колку шо се пренесува ЛШ на Канал 5, и да не научат дека Зедорф се чита Сидорф, па то треба да се убие, шо би рекол Цацко :)
Али сепак не ги окривувам таквите ко Игор Трпески да речеме, знаеле од досадна утакмица да ме насмеат до солзи :):):)

Ок е да згрешат еднаш, двапати, трипати, ама 2 години (или колку беа) колку шо се пренесува ЛШ на Канал 5, и да не научат дека Зедорф се чита Сидорф, па то треба да се убие, шо би рекол Цацко :)
Али сепак не ги окривувам таквите ко Игор Трпески да речеме, знаеле од досадна утакмица да ме насмеат до солзи :):):)
Или во моменти кога си изнервиран од фул да те изнасмеат:)

Аман бре луѓе со тој Сидорф, еве ви како се чита правилно според Холанѓаните и доста дрндате во празно.

А, од каде баш ние знаеме како точно се изговата Кларенс **дорф?!?!? Затоа што досега нашите коментатори го викале Сидорф, мора да е така правилно?? :nesvest:
И, кога Атанас Костовски за прв пат спомна Карлес Пужол, наместо Пујол сите се крстеа, па испадна дека и не е феил. :toe:

И? Само Французинот Зедорф го изговори, Холанѓаните Сидорф изговорија.

Ех сега брат, ако со сила сакаш да се правиш глув не сум ти јас крив. Ама убаво се слуша дека двајцата Холанѓани викаат Седорф, а Французинот Сејдорф. Значи ни Сидорф ни Зедорф, туку Седорф.

Ех сега брат, ако со сила сакаш да се правиш глув не сум ти јас крив. Ама убаво се слуша дека двајцата Холанѓани викаат Седорф, а Французинот Сејдорф. Значи ни Сидорф ни Зедорф, туку Седорф.
И сеа значи расипан телефон ќе си играме ебате... А баш на Французинот Z-то многу јако се слуша, ама ај.. нека ти биде

Сидорф се изговара кај нас и готово..во Холандија е Сејдорф у Франција е Зејдорф аман више :nerv:

Луѓе искулирајте малце го отепавте чоекот..ќе му го семните презимето уште малце..на македонски ќе си го викаме како што ни е полесно не мора дотолку да ја преуливичувате работата за како правилно се изговара еден играч

Пис
4011147263_d1ebfb64dd.jpg

Сега најавуваат составот на Арсенал на канал 5 овој за Маруан Шамак спомена Маријан. :pos2:

Милан го намалува водството на Ајакс со голот на Ибрахимовиќ? :|

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom