Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Оној на 5+:

"И Барселона повторно се запишува во листата на стрелците."

Оној на 5+:

"И Барселона повторно се запишува во листата на стрелците."

И притоа да не заборавиме дека стрелец на голот е Педро Хернандез, односно Пабло Родригез. :pos2:

Синоќа на Канал 5 Ајакс-Реал Мадрид.Во кадар го даваат на Зидан (носеше зимска капа) и коментаторот: За момент помислив дека господинот е Зидан,но не верувам дека беше само ми залича на него.:pos2:

Манчестер следниот викенд ја пречекува Валенсија во рамките на 6-тото коло од фазата по групи.

Глазгов Ренџерс е единствениот непоразен тим во Англија.

Барса води 3-0.....и повторно стрелец на голот Пабло....односно Педро.. :)

izmisleni se za vo K-15 glupacite na kanal 5 :)

Е де коментаторите се луѓе..се прават грешки ебаго ..сигурно неможиме да очекуваме 100% точно и концизно да коментираат без говорна и без статистичка грешка на секој натпревар...што значи ако прават грешки значи дека се глупаци??..ти да одиш коментатор мислиш нема да правиш грешки??..јас сепак не знам што ви сметаат,мене баш ми се интересни кога ќе закачат некоја зелена како на натпреварот Хапоел-Бенфика коментаторот спомна ''шефот на струката'':pos:,и многу други бисери што останав рамнодушен на нив и ги прифатив со смеење.....ех штета што ја искучија ХРТ 2 каде коментаторите се перверзии !

Кога беше досуден пенал за Јунајтед:
И судијата ја расипа забавата.:jaj:

Е де коментаторите се луѓе..се прават грешки ебаго ..сигурно неможиме да очекуваме 100% точно и концизно да коментираат без говорна и без статистичка грешка на секој натпревар...што значи ако прават грешки значи дека се глупаци??..ти да одиш коментатор мислиш нема да правиш грешки??..јас сепак не знам што ви сметаат,мене баш ми се интересни кога ќе закачат некоја зелена како на натпреварот Хапоел-Бенфика коментаторот спомна ''шефот на струката'':pos:,и многу други бисери што останав рамнодушен на нив и ги прифатив со смеење.....ех штета што ја искучија ХРТ 2 каде коментаторите се перверзии !

Абе ОК да прават грешки, ама претераа веќе. Обичен гледач да коментира нема да може да коментира полошо од нив. Бисери на секои 2 минути, па уште и 360 пати ги промаши имињата на играчите на Манчестер, место Руни вика Обертан, место Нани вика Гигс, место Чичарито Македа... разбирам да погреши еднаш, 2 пати... ама да не ги знаеш играчите на Манчестер Јунајтед, најдобриот фудбалски клуб на светот (!), што знам... тежок аматеризам ни се коментаториве, од било која телевизија. Не се правам јас некој и нешто, ама они бре за тоа плата зимаат, и се нарекуваат себеси професионалци. Жалосно.

tocno deka sekoj prave greski,ama ovie epten golemi greski pravat,nekako mi deluvaat kako da nemaat poima od fudbal
zosto vakvi greski ne pravat na A1 ili na alfa ili na MTV
do nekade na telma na sitel i ovie na kanal 5 se najkatastrofalni komentatori

tocno deka sekoj prave greski,ama ovie epten golemi greski pravat,nekako mi deluvaat kako da nemaat poima od fudbal
zosto vakvi greski ne pravat na A1 ili na alfa ili na MTV
do nekade na telma na sitel i ovie na kanal 5 se najkatastrofalni komentatori
На Алфа не правел грешки.
Бегај бе тие таму се целите за у Монти Пајтон, само некои зелени ги тресат ко Јанко да го слушам

Табаковски го има во повеќе наврати како за Ферарито кога се слупа Михаел Шумахер во Австралија, вика „Ова е најскапата црвена косилка произведена во Маранело“ или пак вика „пред малку го забележавте црвениот проектил земја-земја“, за Такума Сато - Јапонецот КАМИКАЗА... ги има многу од Табак!!

Коментаторот на Алфа: " Мислам дека не му е ништо" ,, а Освалдо од Еспањол крвари ко заклана кокошка. Каков Фаил Човече :pos:

Најкатастрофа до сега се канал 5,на мечот Реал-Ајакс вика роналдињо,место Роналдо :pos:

Го делам истото мислење со тебе.
Воопшто не е лесно да се коментираат натпревари од 90 минути (некогаш и по два дневно),каде се работи за различни екипи и притоа да не се направи некоја грешка.
Впрочем,не тропаат зелени само македонските коментатори туку буквално сите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom