Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оној на 5+:
"И Барселона повторно се запишува во листата на стрелците."
izmisleni se za vo K-15 glupacite na kanal 5![]()
Е де коментаторите се луѓе..се прават грешки ебаго ..сигурно неможиме да очекуваме 100% точно и концизно да коментираат без говорна и без статистичка грешка на секој натпревар...што значи ако прават грешки значи дека се глупаци??..ти да одиш коментатор мислиш нема да правиш грешки??..јас сепак не знам што ви сметаат,мене баш ми се интересни кога ќе закачат некоја зелена како на натпреварот Хапоел-Бенфика коментаторот спомна ''шефот на струката'',и многу други бисери што останав рамнодушен на нив и ги прифатив со смеење.....ех штета што ја искучија ХРТ 2 каде коментаторите се перверзии !
tocno deka sekoj prave greski,ama ovie epten golemi greski pravat,nekako mi deluvaat kako da nemaat poima od fudbalЕ де коментаторите се луѓе..се прават грешки ебаго ..сигурно неможиме да очекуваме 100% точно и концизно да коментираат без говорна и без статистичка грешка на секој натпревар...што значи ако прават грешки значи дека се глупаци??..ти да одиш коментатор мислиш нема да правиш грешки??..јас сепак не знам што ви сметаат,мене баш ми се интересни кога ќе закачат некоја зелена како на натпреварот Хапоел-Бенфика коментаторот спомна ''шефот на струката'',и многу други бисери што останав рамнодушен на нив и ги прифатив со смеење.....ех штета што ја искучија ХРТ 2 каде коментаторите се перверзии !
На Алфа не правел грешки.tocno deka sekoj prave greski,ama ovie epten golemi greski pravat,nekako mi deluvaat kako da nemaat poima od fudbal
zosto vakvi greski ne pravat na A1 ili na alfa ili na MTV
do nekade na telma na sitel i ovie na kanal 5 se najkatastrofalni komentatori
Го делам истото мислење со тебе.Е де коментаторите се луѓе..се прават грешки ебаго ..сигурно неможиме да очекуваме 100% точно и концизно да коментираат без говорна и без статистичка грешка на секој натпревар...што значи ако прават грешки значи дека се глупаци??..ти да одиш коментатор мислиш нема да правиш грешки??..јас сепак не знам што ви сметаат,мене баш ми се интересни кога ќе закачат некоја зелена како на натпреварот Хапоел-Бенфика коментаторот спомна ''шефот на струката'',и многу други бисери што останав рамнодушен на нив и ги прифатив со смеење.....ех штета што ја искучија ХРТ 2 каде коментаторите се перверзии !