Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Милан го намалува водството на Ајакс со голот на Ибрахимовиќ? :|

Да де и мене ми падна чудно. Гледам на интернет никаде не пишува. Ај реков овие може и да не апдејтувале на нет нешто како што треба. Сега и на официалната гледам 0-2. Кој го знае што гледал коментаторот

Decko ovaaa tie greska, ne e toj Denis , tuku negoviot kolega koj spie i pravi humor, . DENIS SHABANI e najdobriot komentator vo mtv, i vo mkd , a i od site albanski komentatori,. koga imaa goll, vika na brazilski nacin. DENIS E NAJDOBAR.....

--- надополнето ---

mtv ubedlivo se najdobri od isteee

на светското у африка (беше дали четврт или полуфинален натпревар) у дваесе и некоја минута при 0:0 резултат коментаторо на Хрватска 1 тв коментира вака
"ево поштовани гледаоци игра се 2десет (и некоја беше) минута ,можда сте приметили можда нисте али голова још нема" :kesa::kesa::smeshko::smeshko:

Добро што е со Бранче и неговите прекари за сите фудбалери ? :icon_lol:

Германија vs Австралија
Коментаторо-Одличен,млад тим донесе Јоаким Лев на Мундијалот во ЈУЖНА КОРЕЈА!

Кој ли би бил сега на телефон на Флорентино Перез?Сигурно тоа не е претседателот на Барселона(инаку Перез збори на мобилен).

Фелипе Мело ја исфрла топката од неговата половина и Јанко вика:
И Мело ја шутна топката на стадионот на Челзи, да ги поздрави и нив
малку, зошто се во голема криза.Иначе аплицирајте за работа во Челзи,
им треба нов тренер кој ќе ги спаси,можеби тоа сте токму вие!

Коментаторов што моментално коментира Интер - Џенова е врв, Игорче може да му подзавиди. Па до толку неинформиран коментатор не сум слушнал...

Коментаторов што моментално коментира Интер - Џенова е врв, Игорче може да му подзавиди. Па до толку неинформиран коментатор не сум слушнал...

Златко Калински
Дваесет годишниот тинејџер за Сантон:pos2:
Ама сепак е три пати пред сите останати коментатори во Македонија.

Е добро бе човекот не беше подготвен за овој натпревар..Калинкси е поим за другите македонски коментатори и сигурно му е опростено за глупостите од вчера..едноставно човек е му се случува(читај потпис)!

Одамна немав пишано и се надевав дека така ќе биде уште долго ама не е ...

ПРИЧИНА - ИГОРЧО од Алфа ....

Абе дечково е „стеница“ .... Го гледам и слушам веќе подолг период и немоѓам да се изначувам ...... Уста да не се затворело ... веќе го пишав тоа кога коментираше Ф1 брмчеше повеќе од болидите, ама сега не отру и на фудбал ...

АБЕ ЗАЌУТИ ВЕЌЕ ЕДНАШ И ОСТАВИ НЕ ДА ГЛЕДАМЕ ФУДБАЛ НА ТВ (да чуеме нешто од атмосверата) а не да слушаме радио журнал - тема - ШТО БИ БИЛО КОГА БИ БИЛО ....

Доста бе со тоа трансферите кои ќе се случат или не летово (тоа е за 6-7 месеци алооооо) ....

Патем внимавајте добро ... голем дел од информациите кои ги пласира само тој и никој друг не ги знае, што ме наведува на едно ЧОВЕКОТ СИ ИЗМИСЛУВА - мислејки дека ќе биде поинтересен ....

Ало ИГОРЧЕ абе за тебе Игорче од Сител е цар ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom