Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Поглуп коментатор од овој вечерва на канал 5 немам видено. Игорче прави киксови ама барем ќе се насмееме овој само нервира. Манчестер дава гола и овој вика 3-1 со тон како да излегла топката во аут. И после еден минута вика 3-1 со повозбуден тон:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:.

Цитат:
Напишано од KaWaGuChI
pa se izgovara van den bore a ne vanden bore

:pos::pos::pos:

Морав!

аууу кај го најдовте па сеа ова ....

несте нормални бе луѓе .....
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ДА НЕ ТРЕБА И (СПЕЈСОТ) НА ПЦ ДА СЕ ЧИТА ......
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Поглуп коментатор од овој вечерва на канал 5 немам видено. Игорче прави киксови ама барем ќе се насмееме овој само нервира. Манчестер дава гола и овој вика 3-1 со тон како да излегла топката во аут. И после еден минута вика 3-1 со повозбуден тон:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:.

Богами каков идиот е...третиот гол на руни за манчестер јунајтед го кажа како на мајтап..дури си помислив дека не е гол со тој тон......поради овие коментаторите од канал 5 ми недостига многу ЛШ што се емитуваше на МТВ 1 и на ХРТ 2(не знам зошто нема:toe::toe:)

pa ti vandersar li go vikas ili van der sar ili namesto ruud van nistelroy ti go vikas ruudvan nistelroj
Ај пробав да го изговориш "Ван дер Сар", па потоа "ВандерСар" и кажи ми која е разликата?
Разликата е само во пишувањето, не во изговорот.

15.02.2010 - " Колку силна клупа има Милан со Абате, Фавали, Инзаги,Абијати...."

Иначе Сидорф или Зедорф?

Леонардо е шеф на струката на Милан.
Бог знае што сакаше да каже коментаторон вчера на канал5+

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom