Може да се пишува различно ама исто се изговараpa se izgovara van den bore a ne vanden bore
Богами каков идиот е...третиот гол на руни за манчестер јунајтед го кажа како на мајтап..дури си помислив дека не е гол со тој тон......поради овие коментаторите од канал 5 ми недостига многу ЛШ што се емитуваше на МТВ 1 и на ХРТ 2(не знам зошто нема)Поглуп коментатор од овој вечерва на канал 5 немам видено. Игорче прави киксови ама барем ќе се насмееме овој само нервира. Манчестер дава гола и овој вика 3-1 со тон како да излегла топката во аут. И после еден минута вика 3-1 со повозбуден тон.
pa ti vandersar li go vikas ili van der sar ili namesto ruud van nistelroy ti go vikas ruudvan nistelroj
Морав!
Го искажуваш ти името набрзина или кажуваш Ван, па чекаш, па дер, па пак чекаш, па Сар или како едно го кажуваш?pa ti vandersar li go vikas ili van der sar
Ај пробав да го изговориш "Ван дер Сар", па потоа "ВандерСар" и кажи ми која е разликата?pa ti vandersar li go vikas ili van der sar ili namesto ruud van nistelroy ti go vikas ruudvan nistelroj
Anthony Vanden Borreок моја грешка ајде извинете рудван од сега