Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Во финалето Барселона-Манчестер коментаторот:и погледнете го Руни како е налутен што Барселона 5 мин не им ја дава топката.:pos2::pos2:

Од другата година англиско на сител попара ќе биде:pos2:
Он топик ова не беше за 2 мин надвор ова беше за 2 год затвор

Лол онај коментаторот на натпреварот со Норвешка:
Џон Керју - Џон Карев! И тоа цело време само него в уста го имаше! :pos2:

Лол онај коментаторот на натпреварот со Норвешка:
Џон Керју - Џон Карев! И тоа цело време само него в уста го имаше! :pos2:

Требаше да го кажува Јован Карев :pos2::pos2::pos2:

Место Херенвен,кујзнае како кажа:tapp:

OOOOOo господе божеееееее:nesvest:сеа следна сезона да ти се одгледа англиско...

:pos2::pos2::pos2::pos2:
Денеска легендава од сител кога ја направи
Играат на ова време, под ова ЖЕШКО сонце:vozbud:

Гледајте Уругвај - Бразил и пишете гафови.
Па овај Јанко јади гомна не познава ни еден играч од Бразил.. срамота!

Ако земеме за гафовите на ИОгор Трпески можеме да напиѓеме цела книга...значи типот стварно не знае што зборува...

Mn ja sakam premier ligata ama na sitel NE. Treba da se napravi anketa REFERENDUM :baeh: koj e za toa sitel da dava premier liga. Ako se pobliski do vladata ne mora da davaat oni sve najbolje. A komentatorite ne se na nivo na premier ligata. Deckite od a1 za niv se klasa. Bez gafovi pedantno komentiranje. A ne ovoj od sitel Anri go vika Aeeuuhnriii. Zabegan skroz.

Ако земеме за гафовите на ИОгор Трпески можеме да напиѓеме цела книга...значи типот стварно не знае што зборува...

Мене ми е у план сега сезонава од Премиер Лига да ги пишувам сите глупости што ќе ги кажат на Сител. Ако не ме фати мрзата и ќе го направам тоа.
Мислам дека ќе направам една добра книга од едно 100 до 150 страни:pos2::pos2:

Мене ми е у план сега сезонава од Премиер Лига да ги пишувам сите глупости што ќе ги кажат на Сител. Ако не ме фати мрзата и ќе го направам тоа.
Мислам дека ќе направам една добра книга од едно 100 до 150 страни:pos2::pos2:
ххх...можеби и ке ти требат и повеке...малку ке се 150

Беше тоа играчот со бројот тли. ( коментаторот на еуроспорт, Аустралиа - Бахреин)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom