Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
- Додека топката е во воздух да ги кажеме составите на 2та тима ...:tapp:
- Во овој состав има двајца дејановци Дејан Станкович и Нико Ковач ...:tapp:

хахахха тресењеее зелениии на овој од сител..треба линк од темава на е-маил да му пратиме...

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=38811&page=9 и после миленко бил најлош спортски коментатор:pos2:

Мене ми е у план сега сезонава од Премиер Лига да ги пишувам сите глупости што ќе ги кажат на Сител. Ако не ме фати мрзата и ќе го направам тоа.
Мислам дека ќе направам една добра книга од едно 100 до 150 страни:pos2::pos2:

еј да...кој стигне,нека запише...и нека праќа на некој член шо ке се нафати...сето тоа у ворд ке го стајме и ајт у сител..:pos2::pos2::pos2:

Кажвеше денес за некој играч од Исланд и вака рече:
"Игра за Херенвен и е најмлад играч во Холандската репрезентациja":pos2:

Со Норвешка кога игравме, тој пред на почне натпреварот стариот вика ... "На стадионот во моментов има 5000души, ама во наредните 2 минути очекуваме прилив од уште 3000"

Па 3000 да трчаат да седнат нема шанси за 2 мин да влезат е*ате беља : ))

игор трпевски - судијата продолжува да оди на живци

тоа не дека е некој гаф, тоа е чист простотилук на трпевски џуниор

и славчо георгиевски го нарече славсковски, си се насмеа и се поправи

ок, ајде, грешка :)

Цитирам:

,,Донован, игра како во транс!“

Не е којзнае колку смешно ова, али начинот на кој го кажа ова, толку полно со емоции... :pos:

Trpevski na svetskoto vo Hrvatska koga cela Hrvatska reprezentacija ja prekrsti.Cim hrvatite gi prekrsti mozam da zamislam sto napravi so skandinavcite i tie arapite i korejcite.Dobor e neznaeme kako im se pravilno iminjata pa nemozeme da vidime kako gi prekrstuva niv,ali eve vi primeri za Hrvatska:
Domagoj Duvnjak za nego vo prvo poluvreme bese Divljak a posle cela utakmica bese Duvljak
Ivano Balic za nego bese Ivano Baljic
Znam i Mirko Alilovic go prekrsti i Venio Losert vo Veno Losert
Tipov e talent i jas sum ogromen pocituvac na negovoto delo i lik.

Игорче денес на спортските вести вика
а Македонската кошаркарска репрезентација на МАКЕДОНИЈА блаблабла нешо
:nesum:
не е смешно сигурно,ама е мн глупо,ептен да не речам:uvo:

Од натпреварот Челзи vs. Хал:

-И во 65-тата секунда прва шанса на Дрогба да ни го открие резултатот. (Мислам дека се употребува отвори)
- По мојата евиденција 9-ти корнер за Челзи. ( Наредниот корнер го прикажуваат односот на корнери 7:1 т.е предходниот што во евиденцијата на Игор е 9ти бил 6ти)

Само знам дек судијата го викаше у први 15мин Фејли, после му јавија најверојатно...

При крај на утакмицата, имаше некоја мешаница и овој цел збунет му се испомешаа Хал и Вајли и го кажа судијата Хајли...

Имаше уште 10ина бисери кои се стандардни и не се за спомињање

Ајде од Челзи - Хал...Игорче:
- И покрај светската ГЛОБУСНА криза, Хал потроши 10 милиони фунти за засилувања.
- Место купот на Англија, КУПОТ НА АНЕЛКА (во тој момент ги имаше формациите и го покажаа Анелка и сиротиов се збуни) :pos2:
- Хант го викаше едно време Хантер, па после се збуни со одбранбениот играч Тарнер, и на крај конечно му текна дека сепак е Хант!
- Олофинџана го викаше Олофојо (бидејќи незнаеше како се вика точно, толку тивко го изговараше неговото име што и не се слушаше што збори), па после почна да го вика Олофинја!

И еден кикс кој го забележав од утакмицата Блекбурн - Сити, Хјуз на крајот се лизна малку и дегенов вика:
- Очигледно Хјуз земал премногу лизгави ЧЕЛЗИ (место чевли) :tapp::tapp::tapp:

Поголеми дегени од овие на Сител НЕМАМ ВИДЕНО!!!!

И прво голманот на Хал го викаше Дјук,тоа е вториот голман и му текна кога виде дека на дресот пишува Мајхил.А и овој другата утакмица што ја коментираше не е ништо поарен.Тешка ќе биде оваа сезона. :tapp:

На Сител коментаториве едвај им иде пренос на тенис, без грешки, со 2ца играчи само што се а не пак фудбал со 22 плус резерви и тренери....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom