Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
На наша Тв Јанко на Лацио Сампдорија на пеналите..

промашија Сампдорија и Јанко вика "е овој од Лацио ако промаши ке го мавам со хебла" и овој погодува и вика "добро е спаси глава" :pos:

А прво кога промашија Сампдорија вика "Леле го прочита како селски буквар за првоодделенци"..имаше и уште ама не ми текнуваат.

Brat4e po zaeban so gafovi i gluposti od janko na Nasa TV nema samo slusaj te go Gaaf4e Do gaf4e:pos2::pos2::pos2:

Денес на бич сокер Евро Купот во 1/2 финале играа(и уште играаат) Португалија и Шпанија,а турнирот е во Рим,Италија..

И еден српски коментатор на ЕС2 во една ситуација вели:

Не можам да забелешам дали е тоа корнер за Италија од овој кадар..Но еве сега се гледа дека е корнер и Португалците ќе изведат корнер

А за да биде уште полошо корнерот беше за ШПАНИЈА:nesvest:

Пред една минута, Миленко: Еден од најбогатите луѓе тој и тој заедно со NBA кошаркарот Пол Гаскоњ...

Лудило е типов, дебил. :vozbud:

Пред една минута, Миленко: Еден од најбогатите луѓе тој и тој заедно со NBA кошаркарот Пол Гаскоњ...

Лудило е типов, дебил. :vozbud:
Мислам Пау Гасол кажа.

Синоќа,Бордо-Монако,му ја одземаат топката на фудбалер на Бордо и Јанко вика:''Aма лесно ја продадоа топката,исто како фирмите кај нас во време на транзиција што ги продаваа'' :pos:

После,Бордо напаѓа ама онака кружат околу шеснаесетник и Јанко вика: ''Oдлична игра на Бордо,само уште гол да дадеа..исто како јас што им се пуштав на женските у средно,се имаше само она најважното го немаше" :pos:

haha barca-mancester vika ronaldo bie i nema gol van der sar brani
kaza mn ama ovoj naj go zapomniv
a i teski se nozete na igracite na mancester
:pos2::pos2::pos2::pos2:

Оној од телма незнам како се вика ама ќе ви текне по следнива фраза која на секоја утакмица ја употребува по 10 пати без разлика кој има шанса и ќе рече малдини се готви да бие има добар удар ииии крај голот, иначе чоекот супер си коментира и многу често порано знаеше да ги дупи интер кога играа против милан у стилот ии милан останува табу тема за интер, дали ќе ја почуствуваат победата против милан и слично.
а најодлпен коментатор е миленко:vozbud: ги даваат пехарите се свири британска химна овој си ја пее и вика ее ете гледате и јас ја знам или на италијанската знае многу често да брчи:pos2: али нема да заборавам кога во кина му даваа пехар на хамилтон и одздола под пехарот има една налепница пишуе нешто ф1 ова она и се одлепува тоа и паѓа на земја и миленко вика еве што ти е кинески производ:pos2::pos2::pos2: и ќе заборавев калински на милан манчестер и вика времето не им е во прилог врне како од кабел:vozbud:

najmnogu me nasmea toa na milenko sto kazal kineski proizvod :pos2::pos2::pos2::pos2:

сеа ми текна на уште една лудост на миленко се исцепив од смеење иако навивам за кими, незнам на која трка беше кими се лупна у ѕид искача од болид го даваат у кадар и миленко вика еве го ѕидарот малце ја утнал професијата:vozbud::pos2::pos2:

И Ривалдо го напушта теренот. Постигна хет трик. Одлична игра денес на бразилецот. Еве го соблекува дресот. Хе...на маичката му пишува Адиос. Ривалдо ги поздравува навивачите на Барселона.
-Инаку на маицата му пишуваше Adidas...:vozbud:
Mислам дека беше зоран михајлов...не сум сигурен! :)

И Ривалдо го напушта теренот. Постигна хет трик. Одлична игра денес на бразилецот. Еве го соблекува дресот. Хе...на маичката му пишува Адиос. Ривалдо ги поздравува навивачите на Барселона.
-Инаку на маицата му пишуваше Adidas...:vozbud:
Mислам дека беше зоран михајлов...не сум сигурен! :)
Хаха, баш се сеќавам на тоа кога го гледав натпреварот :vozbud: :tapp:

:) Morav da se nasmeam na ova,ali vo pravo e @ Komita..Ovaj natprevar e odigran sigurno pred povejke od 7-8 godini...Barem tolku vreme Rivaldo ne igra vo Barselona!

Уште се смеам кога се сетам, кога коментаторот на А1 рече ке видиме што ке се случи на крајот на оваа сезоЊа :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom