Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера се збуни малце коментаторот вика еве излегува Хунтелар влегува нез тој као се викаше и после некоја минута и еве го хунтелар продолжува во нападот :tapp:
Добро е шо се поправи после тоа

ne znam dali vi teknuva porano na MTV eden starec komentirase i imase sansa za simone inzagi od pet metri promasi cela topka i komentatorot PIPO INZAGI se LIZNA VO VOZDUHOT:smeshko::smeshko::smeshko::smeshko:

Вчера Man.Utd vs Liverpool. Манчестер изведуваат слободен удар кај топката андерсон и керик

"И еве ги сега Тевез и Керик се крај топката кој ке нафрли"??*Нафрлува андерсон и доага до тевез топката*

"и сепак Тевез нафрлува кон 16никот и топката стигнува до тевез":tapp:

Сега, Луверпул - Стоук

Во 2 минута Џерард постигнува гол, кој е поништен (го постигна од индиректен удар). А коментаторот- Југо, цело време си збори 1-0 за Ливерпул, стоти гол на Џерард, и дури во 15 минута сфаќа дека голот е поништен.:tapp:

Исто на Ливерпул - Стоук

: Иде напред Чалонсо :pos: :pos:

Не ми текнува баш кога беше ова ама мислам дека на Мтв коментаторот.Цела утакмица наместо Ван дер сар вика и сега ван нистелрој на голот,одлична одбрана на ван нистелрој и сл:pos2::pos2::pos2:

А бе најјак беше Шурјак во 98ма на полуфиналето во Франција.Наместо Давор Шукер,Давор Шурјак.........Ама цар беше тој коментатор Атанас, не ми текнува на презимето.

Ај нешто од синоќешниот репертоар на Игорче :)

За овој натпревар Шустер се одлучи да го остави на клупа офанзивниот лев бек МАРСЕЛИЊО :vozbud:
Па во 20 мин вика, па Де ла Ред е во игра, а да видиме... го нема Ван дер Варт, интересна одлука во последен момент да се изостави холанѓанецот... типот на средина од полувремето уште составите не ги знае :pos:

И уште едно му запамтив, нафрлува еден од Расинг и топката излезе во гол аут, и сеа Игорче се двоуми, чека репетиција, вели ова ќе биде тешко да се процени, и даваат забавена снимка и овој, “аха сеа видивме шо е, нема проблем“ :pos2:

И да бе, Тчишче го забораив, играчот се вика Tchite а овој го кршеше јазикот со Тчишче цела вечер, абе цел е забеган.

Не бе, коментаториве од А1 и Телма се измислени за тие од Сител. Од сител се многу бедни, немаат никаква врска од фудбал. Срамота е до 30 мин. да не ги знаеш составите, БРУКА!

Најдобар е ми се чини од Канал 5 незнам како се викаше тој (не Миленко што води Ф1), кога го коментираше натпреварот Ман-Зенит да ти е ќејф да го слушаш, многу добар коментатор!

Не бе, коментаториве од А1 и Телма се измислени за тие од Сител. Од сител се многу бедни, немаат никаква врска од фудбал. Срамота е до 30 мин. да не ги знаеш составите, БРУКА!

Најдобар е ми се чини од Канал 5 незнам како се викаше тој (не Миленко што води Ф1), кога го коментираше натпреварот Ман-Зенит да ти е ќејф да го слушаш, многу добар коментатор!

Не знам дали беше миленко тој ама миленко ти е закон бе.
Верлга ли верлга 100 на сатт.
Ама добар коментатор е.

Тој што свршуваше кога Зенит беа во напад ?

Тој што свршуваше кога Зенит беа во напад ?

Е добро бе, ти ако си го имал тоа чувство затоа што си фан на Манчестер, и ако ти дошло така немора да значи дека е лош коментатор. Цел натпревар беше топ, не направи ниеден кикс, а и се гледа дека има талент за коментатор (за се треба да се има талент), зошто се гледа по речениците што ги кажува за што коментатор се работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom