Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
"Besen kako ris e izraelskiot trener...no ako taka treba da bide na krajot"

:pos2::pos2:

Човекот можеби е интересен, ама тотално нема познавање од кошарка ниту пак ги наоѓа соодветните изрази и зборови.
10 реченици потроши за да каже дека нашите треба да прават фаули „доле“ пред шут, за да нема слободни. И пак не го кажа тоа како што треба.
Овие неговите веќе не се гафови.

И кога почнаа Хрватите со гејците вели: ПОчеток на второто полувреме.. се извинувам вториот натпревар од нашата група :pos:

Аууу уште крева рамења, уште се чуди, ни срам,ни перде.Класичен Нокаут"
"Бесен како рис е израелскиот селектор"
"ИИИИИИИИИИИИИИИ ПОБЕДААААААААА ЗА МАКЕДОНИЈААААААА"

:pos2::pos2::pos2::pos2:

:) Igorce zver e...Pred 10 god vo Francija,na natprevarot so Izrael pri eden tajm -aut za Izraelskiot selektor vika "Poglednete,ova li e faca na trener"..10 god pominaaa- Igorce ne se promeni...:)

Не знам, ама мене Игорче ми стана многу мил :) комедијант е бе, интересно му е коментирањето!

загина некој од снимателите,падна некој рефлектор ама не е битно,битно кош дадовме ...................Игор Трпески,денешната утакмица со израел..се расцепив од смеењее

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

:) Igorce zver e...Pred 10 god vo Francija,na natprevarot so Izrael pri eden tajm -aut za Izraelskiot selektor vika "Poglednete,ova li e faca na trener"..10 god pominaaa- Igorce ne se promeni...:)

Игорче си остануе истиот,неможе да се смени!:pos::pos:
Иииии фантастична блокада на Перо Антиќ,офф се извинувам на Тодор Гечевски :pos::pos::pos::pos: ај да не се распознаваат,али едниов е ќелав,а другиот со долга коса!!

Не знам, ама мене Игорче ми стана многу мил :) комедијант е бе, интересно му е коментирањето!
Ѕвер е бе, оној од Босна што се дереше како да го коља некој па сите на форумов леле секоја чест па ние да имаме таков а не овие суртуци и слични коментари, а сега кога имаме наш коментатор кој очигледно и премногу се соживува со натпреварот и нашата репрезентација на некои не им чини. Да, тресе глупости ама тоа го прави уште поинтересен натпреварот за гледање.

:pos2::pos2::pos2:braos

"Само научна фантастика може да го врати Израел од мртвите"
"Од таму шутирај колку сакаш....иииииии како бе колку сакаш"
"На еден колега му падна монитор врз глава,но тоа сега не е важно"

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

"Засега само 6 тројки од 22 поени "
"Фантастично е ова момче, па и неговиот брат Дамјан иако досега не заигра на овој дуел :pos2:
"Ти се позна иљето"
"Од таму шутирај колку сакаш. Аиии како колку сакаш"
"Сега уште само да се одработи работата "

ах игорче ме пресма жив да си

ИИИ...уште се чуди бе...
ај назад во прво одделение час по кошарка! :pos2:

Игор :zver:

"Засега само 6 тројки од 22 поени "
"Фантастично е ова момче, па и неговиот брат Дамјан иако досега не заигра на овој дуел :pos2:
"Ти се позна иљето"
"Од таму шутирај колку сакаш. Аиии како колку сакаш"
"Сега уште само да се одработи работата "

ах игорче ме пресма жив да си

легенда е
има многу интересни моменти
треба поќе внимание
замисли притисоко 200 на сат :vozbud::pos2:

игорче се враќа на сцена!
тоа ме радува :) впрочем и темава така се отвори. црпев инспирација од неисцпрливиот трпевски џуниор

не се само неговите гафови во прашање. гаф е едно, а неписменост е друго. немање појма е нешто трето. игорче ги има сите овие квалитети :)

плус интонацијата негова, нешто што може да се доживее само со тонски запис. просто го обожавам

него друго сакав да пишам, ќе пробам да ја пренесам изјавата на врба, реков ќе пробам, бидејќи тешко кој може да разбере иако македонски се збори нели :)

прашањето беше дали им вративме на изралците.
иде вака:
"да, веч кажав, со пријателите од израел, новинарите на изра..да...време е за нашата среќа да се насмее. покажавме, не само што покажавме, покажавме дека бевме мотивирани и победата ја заслуживме. бевме должници на израел(!?) во што е во тулуз, во манорка.. мислам дека шансата ни се насмеа, а не само среќата ..дури и ни се насмеа...
сонот ми се оствари како што реков, со оваа генерација би ми било сон да се пласираме во вториот круг...."

јас разбирам странски јазик да ти иде тешко, ама мајчин јазик ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom