Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
На квалификационите трки во трчање 400 метри, коментаторот се запна да вели „400 метри мешано“ и еднаш рече „исплива“ наместо истрча.

Си мисли пливање коментира :ROFLMAO:

Аман бе и ја сакав да го стаем ебаго.

Нема везе, важно се смеам цел ден откога го видов ова. Апсолутен крал :pos:

Коментаторот на СпортКлуб, после лошо изведен слободен удар на еден играч(не забележав кој е):
'Треба со закон да му се забрани да изведува слободни удари'.

Ова од Спорт Клуб прееска, Дембу Бу ... падежов прди...

- i izgleda da je prestalo da pada kisha, zato shto vidimo Aleksa Fergusona pokraj aut linije...

Ова од Спорт Клуб прееска, Дембу Бу ... падежов прди...

- i izgleda da je prestalo da pada kisha, zato shto vidimo Aleksa Fergusona pokraj aut linije...

i evo Vidica na klupi, do nega su neki golobradi momci :pos:

i evo Vidica na klupi, do nega su neki golobradi momci :pos:

Имаше доста интересни и смешни работи, посебно кога Дин го призна голов, па зеде коментаторов да прави драми ...
Евра дава гол, он вика Валенсија, кој никад не иде на таа лева страна а лева нога му служи за потпирање, топката кај Ван Перси, се гледа дека ја води со лева нога, он вика Валенсија...
Аман бе, белец-темнокожец не разликуваш ...

На времето на МТВ кога даваа НБА да ме отепате ама не памтам кој коментатор беше рече : поени за Адебајор Стадемаер (наместо Амари Стадемаер) :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Пред 2-3 години на еден од Америчките турнири во тенис (незнам кај беше знам оти беше Мастерс) играше Давиденко. И во пауза меѓу гемови, го даваат во публика Енди Родик, во крупен кадар, и коментаторот на Канал 5, после 10тина секунди мислење вели: Ова е кондициониот тренер на Давиденко :pos::pos:

многу се смешни овие коментаториве, посебно кога режисерот ке ги намести со некој лик во крупен кадар во публика...

по 10 секундно мислење, ваљда чека некој да му каже за кого се работи, ке додаде....
- Многу познати личности во публика...

:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom