Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Па дали е нормален Зоран Видевски.
Објаснува прееска за Дарио Срна,како во 2рата светска војна бил посвоен,пааа алоооооо зарем ти личи на 7-80 години дечкото.:)

Калински: Ван Дер Варт потпиша за ПСВ и се врати во своето старо гнездо откако не доби шанса во МИЛАН.

Му падна камен од срцето на Билич, карпа, ма не каменолом му падна :pos:

Дали е свесен Зоран Видевски колку глупости изнакажа у рок од 45 мин.? Страшно...

А АрбеОЛа посебно ми кине живци!

Mногу јако беше кога рече Дарио Срна ги изгубил родителите во Втората Светска војна и како мал бил посвоен.. Значи кога бил посвоен како мал во 1945 година сега Срна би имал 80 години хахахаха

^Сигурно мислел за распад на Југославија....се испомеша нешто.

Него, најјако ми беше Панчев кога објаснуваше за тоа како он би постапил доколку би бил тренер, зошто нели он има играно напаѓач и не би знаел за дефанзивна тактика кога губи или му требаат поени. Во напад би ставил и четири пет напаѓачи, само да дојде до посакуваните поени.....зошто нели, он бил напаѓач, само напаѓал. :pos:

П.С. Калински сигурно го истепал после Чешка - Полска зошто 20 пати го кажа резултатот на Русија - Грција и тоа кој иде понатаму...а МТВ ја дава на реприза одма после првава утакмица. На крај почна и да му го гаси микрофонот мислам.:pos:

Панчев пред малце вика: Не знам кој поминува понатаму(откако соопштија дека Шведска дала гол), не ми идат математиките :pos:3+1=5

Шо му значи зборот "доброчуден" на Панчев?

Панчев за Балцарети: " интересно би било кога би играл кај нас, со пунџа, би се биело шега на трибините, ние не сме навикнати на тоа.. "
Federico-Balzaretti-Italy-vs-Uruguay_2772543.jpg

пунџа :pos: Дарко стана и моден критичар

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom