FUNKERMAN @ Club Colosseum - 12.04.2012

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.529

Клуб Колосеум во соработка со East European Music Management (EEMM) со особена чест и задоволство за Четврток 12 Април ви ја најавуваат големата ПРЕД ВЕЛИГДЕНСКА ЗАБАВА..

Четврток 12 Април - Холандскиот House DJ и продуцент FUNKERMAN во Клуб Колосеум !!!

Влезници во предпродажба во ЈУГОТОН,КАМАРАД РАМСТОР и РОЗЕ ВЕРО 2 по цена од 200 ден..

*** ПРВИТЕ 500 ВЛЕЗНИЦИ ПО ВЕЛИГДЕНСКА СУПЕР ПРОМОТИВНА ЦЕНА ОД 150 Денари

На врата : 250 ден.

fb event
https://www.facebook.com/events/351800418204986/

П

Паган-др

Гостин
Па дали тоа колосеум е повторно клуб?

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
фала богу певаљкиве ме скинаа со нивната музика

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Па дали тоа колосеум е повторно клуб?
Colosseum се трансформира во зависност од приликите :) Еднаш е народњачки клуб, друг пат е техно и диско клуб, а во трет случај е клуб за одржување на концерти на бендови од алтернативната сцена. Се за пари е работава :)

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Идеме да се журкаме ! Али гледајте 250 ден за Funkerman, а за некоиси Аца Лукас, Шабан Шаулич и незнам си кој други карта 400 ? Што ќе има дупло повеќе пијани фаци и сељаци на шабансково одколку на Funkerman. Тоа е целата работа, зошто ако на Funkerman стават 400 ден карта што и вреди, одма ќе има мрчење у стил "ууу кој е овој Funkerman за него ли 400 ден да давам, не вреди за ништо, да беше Tiesto да дадам" :) Јас присуствувам на журчево. Али 100% ќе има и многу што едина песна која ја знаат од Funkerman е Speed Up и заради таа песна ќе одат :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.505
Поени од реакции
8.081
Зошто не ја направија журкава една недела порано?! :(

Заебете Тиесто, АВБ... Фанкермен е мадерфакеерот!!!! Кој кичмолом го напраи лани на 1 јануари, ауууу!!!!

I

IBIZA SOUND

Гостин
e sega koloseum lici na stariot koloseum :)
pa sto bese toa izminatiot period,aman od toa turbo folk i sabanarija :D

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
идам,иако уште ќе смрди на мишки!!!!!!!!!!!!!

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
ја лани си поминав катастрофа на фанкер ради гужвата немаше место кај да зеам ваздух не па да џускам , и затоа ми остана у сеќавање како една од полошите журки и неам желба да идам пак , а радо би идел ако донесат нешто трансче како што ги донесоа Jerome isma ae , gareth emery , Ashley Walbridge , armin feri i etc ама слабо таа работа осеќа,

Kajgana Shop

На врв Bottom