Фудбалски вести

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Интересна информација за триово напред у Барса и за тоа каква форма се баш кога највеќе требаше.

Ivan Rakitic's goal on Saturday was the first Barcelona goal from open play without a Messi, Suárez or Neymar goal/assist since February 28.

Абе го затварав одма после играчите. 3 пати бришев, 3 пати пишував одново. Шо сум јас крив шо форумот е глупав. :D[DOUBLEPOST=1433784572][/DOUBLEPOST]Останаа главните репрезентации бе. :D

@ElNinho - Бразил
@the_kop - Аргентина
@Schtrawzenigger - Уругвај
@Џонтра Волта - Венецуела

Јас имам проблем со лаптопот деновиве, ама мислам дека до задутре ќе напишам.

Ќе врши ли некоја наша телевизија пренос на Copa America ??
Не знам за МТВ, најверојатно ништо.
Арените ќе пренесуваат.

И дај ајде уште @ElNinho @Schtrawzenigger i @the_kop не ми глумете лудило да не ве стаам на црна листа па коа ќе станам модератор ома има да ве банирам. Напрајте не се курчете да ја отвориме темата да си напраиме муабет„ :D

Како бе може да нема пренос ццц да ти се мочам во државата.. после ќе кажат немаме пари а за турски серии први сме !

Арените ќе пренесуваат.

И дај ајде уште @ElNinho @Schtrawzenigger i @the_kop не ми глумете лудило да не ве стаам на црна листа па коа ќе станам модератор ома има да ве банирам. Напрајте не се курчете да ја отвориме темата да си напраиме муабет„ :D
Хамбургер и Кока Кола и ома праам.

Една дебилна случка во режија на фудбалската федерација на Хондурас.
После враќањето на у20 играчите од светското првенство по поразот од Германија им било наредено на аеродром да ги соблечат тренерките од репрезентацијата. (!?) :facepalm:
http://www.eurosport.com/football/u...ted-from-u20-world-cup_sto4777774/story.shtml
1610987-34217199-1600-900.jpg

1610986-34217179-1600-900.jpg

Арените ќе пренесуваат.

Образложив погоре од кои причини изминативе денови не можем да постирам. Се надевам до утре-задутре се ќе биде во ред, и ќе напишам една анализа.

Вечер почнува Копа Америка... да знаев дека вака ќе биде сам ќе си ги пишував. Што кур се пријавувате ако не ви се пишува, никој не ве тера да го ебам.
Ја ќе ги средам у реду е.

Вечер почнува Копа Америка... да знаев дека вака ќе биде сам ќе си ги пишував. Што кур се пријавувате ако не ви се пишува, никој не ве тера да го ебам.
Ја ќе ги средам у реду е.

У гужва сум бе, до вечер ќе го напишам. :ban:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom