Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе заглавам на работа денес ако може Пејо нека префрли ако те бојкотира утре кога ќе стигнам. Не се секирај, хронолошки ќе се подреди
Абе го затварав одма после играчите. 3 пати бришев, 3 пати пишував одново. Шо сум јас крив шо форумот е глупав.[DOUBLEPOST=1433784572][/DOUBLEPOST]Останаа главните репрезентации бе.
@ElNinho - Бразил
@the_kop - Аргентина
@Schtrawzenigger - Уругвај
@Џонтра Волта - Венецуела
Не знам за МТВ, најверојатно ништо.Ќе врши ли некоја наша телевизија пренос на Copa America ??
Хамбургер и Кока Кола и ома праам.Не знам за МТВ, најверојатно ништо.
Арените ќе пренесуваат.
И дај ајде уште @ElNinho @Schtrawzenigger i @the_kop не ми глумете лудило да не ве стаам на црна листа па коа ќе станам модератор ома има да ве банирам. Напрајте не се курчете да ја отвориме темата да си напраиме муабет„![]()
Не знам за МТВ, најверојатно ништо.
Арените ќе пренесуваат.
И дај ајде уште @ElNinho @Schtrawzenigger i @the_kop не ми глумете лудило да не ве стаам на црна листа па коа ќе станам модератор ома има да ве банирам. Напрајте не се курчете да ја отвориме темата да си напраиме муабет„![]()
Вечер почнува Копа Америка... да знаев дека вака ќе биде сам ќе си ги пишував. Што кур се пријавувате ако не ви се пишува, никој не ве тера да го ебам.
Ја ќе ги средам у реду е.