Џ
Џонтра Волта
Гостин
@Peja989 нека ти ја отвори темата.кај да ја пратам, готова е мојата веќе 2-3 дена чекав само некој да каже нешто :Д
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Peja989 нека ти ја отвори темата.кај да ја пратам, готова е мојата веќе 2-3 дена чекав само некој да каже нешто :Д
Прекини беПеџа вечерва ќе биде во кафана, заедно со лично јас кој исто така треба да постира анализа, такашто темата ќе ви биде средена утре, најрано вечер по полноќ![]()
Za Katar mnogu - mnogu ne gi boli. Vazhno e na Rusija da i se odzeme Svetskoto.Мислам дека прашањево ми е оф-топик ама сепак, кога ќе дојде друг на чело на фифа има шанси да им се земе СП на Катар пример?
Да ги префрлиш мојот и постот на Рики во темата за Копа Америка и да ја заклучиш таа тема.Само кажете што треба да направам![]()
My job is doneДа ги префрлиш мојот и постот на Рики во темата за Копа Америка и да ја заклучиш таа тема.и составот кај мојот пост стави го во цитат ако може...оти мене цел пост после тоа ми одеше во цитат, појма неам оти.
Само 23цата кај што се набројани..
Ги пишав така, ама појма неам оти најдоле на постот само ми испаѓаше уште едно [/quоtе] и цел пост ми влегуваше во цитат. xDMy job is done
друг пат така допиши ги рачно овие [quоtе] [/quоtе] , jас сеа ги ставив О и Е на кирилица за да не се формира цитат.![]()
Ги пишав така, ама појма неам оти најдоле на постот само ми испаѓаше уште едно [/quоtе] и цел пост ми влегуваше во цитат. xD
Ги пишав така, ама појма неам оти најдоле на постот само ми испаѓаше уште едно [/quоtе] и цел пост ми влегуваше во цитат. xD
Еве дете малтретирано со избагирани задачи од ФИНКИ, нема лабавоАкo oтвoриш, a не зaтвoриш тaг, aвтoмaтски ти гo зaтвoрa нa крaјoт oд пoстoт (вaжи зa сите тaгoви)
Ништо не знаеш бе еј.Ги пишав така, ама појма неам оти најдоле на постот само ми испаѓаше уште едно [/quоtе] и цел пост ми влегуваше во цитат. xD