Фудбалски вести

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Пеџа вечерва ќе биде во кафана, заедно со лично јас кој исто така треба да постира анализа, такашто темата ќе ви биде средена утре, најрано вечер по полноќ :D

Пеџа вечерва ќе биде во кафана, заедно со лично јас кој исто така треба да постира анализа, такашто темата ќе ви биде средена утре, најрано вечер по полноќ :D
Прекини бе :D

Денеска ни е дедлајн, шупаци. :D

Јас вечер ќе спремам, евентуално утре сабајле. :D

Мислам дека прашањево ми е оф-топик ама сепак, кога ќе дојде друг на чело на фифа има шанси да им се земе СП на Катар пример?
Za Katar mnogu - mnogu ne gi boli. Vazhno e na Rusija da i se odzeme Svetskoto.
Ako toa se sluchi,jas lichno, ke go sledam FIFA World Cup isto kao shto go sledam sostanokot na G7, Pan-Am games ili Svetsko vo umetnichko plivanje ili gimnastika na primer ili machevanje.

@Ilumious пеџа е зафатен нешто изгледа, па ако може ти да средиш со мојот и постот на рики :P

Само кажете што треба да направам :D
Да ги префрлиш мојот и постот на Рики во темата за Копа Америка и да ја заклучиш таа тема. :D и составот кај мојот пост стави го во цитат ако може...оти мене цел пост после тоа ми одеше во цитат, појма неам оти. :D Само 23цата кај што се набројани..

Да ги префрлиш мојот и постот на Рики во темата за Копа Америка и да ја заклучиш таа тема. :D и составот кај мојот пост стави го во цитат ако може...оти мене цел пост после тоа ми одеше во цитат, појма неам оти. :D Само 23цата кај што се набројани..
My job is done :D

друг пат така допиши ги рачно овие [quоtе] [/quоtе] , jас сеа ги ставив О и Е на кирилица за да не се формира цитат. :D

My job is done :D

друг пат така допиши ги рачно овие [quоtе] [/quоtе] , jас сеа ги ставив О и Е на кирилица за да не се формира цитат. :D
Ги пишав така, ама појма неам оти најдоле на постот само ми испаѓаше уште едно [/quоtе] и цел пост ми влегуваше во цитат. xD

Ги пишав така, ама појма неам оти најдоле на постот само ми испаѓаше уште едно [/quоtе] и цел пост ми влегуваше во цитат. xD

Акo oтвoриш, a не зaтвoриш тaг, aвтoмaтски ти гo зaтвoрa нa крaјoт oд пoстoт (вaжи зa сите тaгoви)

Акo oтвoриш, a не зaтвoриш тaг, aвтoмaтски ти гo зaтвoрa нa крaјoт oд пoстoт (вaжи зa сите тaгoви)
Еве дете малтретирано со избагирани задачи од ФИНКИ, нема лабаво :D

Ништо не знаеш бе еј.

Абе го затварав одма после играчите. 3 пати бришев, 3 пати пишував одново. Шо сум јас крив шо форумот е глупав. :D[DOUBLEPOST=1433784572][/DOUBLEPOST]Останаа главните репрезентации бе. :D

@ElNinho - Бразил
@the_kop - Аргентина
@Schtrawzenigger - Уругвај
@Џонтра Волта - Венецуела

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom