Фудбалски вести

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Денеска е 29та годишнина од пожарот на стадионот на Бредфорд Сити во кои што згаснаа 56 животи
10255002_706787222713505_7434118088106877350_n.png

Повеќе за ова може да видите на гугл[DOUBLEPOST=1399803647][/DOUBLEPOST]Хуан Себастијан Верон се пензионираше од професионалното играње фудбал.

не сум видел нешто по дебилно, стадионот гори, луѓе запалени трчаат,а овие се радуваат и пеат песни

не сум видел нешто по дебилно, стадионот гори, луѓе запалени трчаат,а овие се радуваат и пеат песни
Ne ne brat4e toa taka ti e debilno posto ne si fan ti se gleda ne znaes ti za ultras zivotot hehe

Па кога ја видов на ФБ веста, ја видов со слика и не ми текна на тоа што вие сте помислиле. Сега кога ве читам и си викам да бе двосмислен наслов, ама мислам овие не се толку бедни па на ваков начин да добиваат клик плус, испуштиле збор, два за појаснување во насловот :rolleyes:

Во Малта (факинг Малта) се одржува ЕП во фудбал, до 17 години, на него освен домаќинот Малта учествуваат и репрезентациите на Aнглија, Швајцарија, Холандија, Турција, Португалија, Германија и Шкотска.

Моментално на Еуроспорт има пренос од мечот од Б групата помеѓу Германија и Шкотска.
Бранителот на титулата од ланското ЕП Русија, не е присутна на ова првенство.
Финалето е закажано за 21 мај.

У која лига е ова?

У која лига е ова?
Бразил. Нема на светско да биде :(

А за малку позитивност, Серија А и Б ќе добијат нова судијка.

spl554686_004_57489_immagine_obig.jpg

Elena Tambini

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom