Ska Maniac
Бараба
Мене поише за чудење ми се Бугарија и Азербејџан на 27-28 место.A i kosovo e previsoko na tabelava, ne veruvam deka se igra taka dobar futbal tamu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене поише за чудење ми се Бугарија и Азербејџан на 27-28 место.A i kosovo e previsoko na tabelava, ne veruvam deka se igra taka dobar futbal tamu.
Лудогорец, Карабах...Мене поише за чудење ми се Бугарија и Азербејџан на 27-28 место.
Шо викаш и тоа си у право. Овие позади нив немаат ни една стабилна екипа за во европски натпреварувања.Лудогорец, Карабах...
A i kosovo e previsoko na tabelava, ne veruvam deka se igra taka dobar futbal tamu.
fifa mafija pa i toj ako mu e prav soigrac kolega ke se ogradi demek ne mislesee tk se zaebavavme ova ona isto vaka i so kavani koga bese u engleska u junajted imase situacija mu rekol negroo demek crnec na spanski na nekoj drugar i ovie 3 utakmiciw ban suspenzija demek vregjanje gluposti raealnoМу рекол "Џеки Чен" на тој кореецот од Волвс.
Не знам у која тема ова би се зборело и ваљда е спомнато негде (ама не видов некоја од темиве да е поврзана со нешто вакво?) Тухел нов селектор на Англија
До 2026 е договорот т.е. до после СП.
Штета што ќе мора да се навива против Тухел, ама од друга страна би биле интересни муабетите после следното СП и споредбите со Саутгејт.
Можеби ретроградно повеќе респект ќе добие Герет ако Тухел не стигне до финале/полуфинале на ЕП.
Лично, не верувам дека не би добил уште еден договор по 2026 освен ако не се случи некое чудо и многу веројатно ќе ја води репрезентацијата и на ЕП 2028
koga ke si otide ronaldo tolku gotovoo dzabe pioli dzabe strucjanici ke padne mitot za ovaa liga i tie pari nikoj nee gledaw ova sve e za pari tamu nema fudbalomanija nema drazh jbg nema nikad da gi gledam arapive
Ване од Прилеп го памти првиот натпреварМонтела и Манчестер одма ме потсеќа таму некаде 2017-2018 чинам беше.
Овој гревот беше тренер на Севиља, ќора победа немаа во лигата.
Играа осминафинале со Јунајтед на Мурињо и ги тепаа 1-2 во реваншот после 0-0 на првиот меч.
Бен Једер или како беше тој напаѓачот ги реши, знам дека интернетот падна таа вечер, форумот се обрна наопаку![]()