Фудбалски вести

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
А на Алвеш едната ногавица пократка од другата (одете на Инстаграм стори на ПСЖ)? Знам, ми текна уште од старт дека е повреден и може преврската не остава да се доспушти ногавицата ама за Алвеш муабетиме, не мора да значи дека е така :icon_lol:

Тие 34 гола што ги постигна оваа сезона многу брзо ги заборавија.

Стварно се извинувам ова негде ако било пишано ама уопште јас не видов/чув за ова се до сега така да...еве со 20ина дена задоцнување:

https://sportmedia.mk/drugata-strana-na-sportot/zbogum-dragi-prijateli

Згаснал "Македонски Спорт" :([DOUBLEPOST=1527031281][/DOUBLEPOST]Изгледа ова ќе биде spirit successor-от на Македонски Спорт.

https://www.facebook.com/sportmedia...984902071390/1310447562391785/?type=3&theater

33401839_1310447565725118_6252630676760166400_n.jpg

Ќе поплаче кај Ердоган, ќе му го скинат. Дебил.

На 19ти Јуни ќе има ждреб за квалфикации за ЛШ.
Шкендијаа е неносител и можни противници им се:

Лудогорец, Селтик, АПОЕЛ, Легиа, Астана, Карабаг, Шериф Тираспол, Малме, Црвена Звезда, Хапоел Беер Шева, Розенборг, Хелсинки, ТНС, Видеотон, Зрињски и Kукеси.

Последнава екипа е претставникот на Албанија и не знам дали им го утнав името :D

Сепак, Кукеси не е шампион на Албанија туку заврши второ место. Шампион беше Скендербег кој што е суспендиран една година од натпреварувањата на УЕФА.

Бидејќи ми падна чудно зошто Кукеси (ако добро им го изговарам името) се во ЛШ а не Скендербег (заборавив дека беа суспендирани лани) изгуглав "Шампион на Албанија"

upload_2018-6-6_0-21-49.png

Богами има пар солидни противници тука за Шкендија. Да успее да ги набоде Зрињски или Кукеси...па што да не и Видеотон или ТНС....дури и во другиве екипи може да се најде некоја не толку атрактивна екипа..

Нормално од овие за гледачи Селтик би бил најатрактивен ваљда.

Во лигата на Европа македонски претставници се Вардар, Работнички и Шкупи.

Вардар и Работнички ќе бидат носители а Шкупи не.

Ждребот за ЛЕ исто така ќе се одржи на 19ти месецов.

И за ЛШ и за ЛЕ ќе се направи ждреб директно и за првото, а и за второто квалификационо коло.

Вардар ќе биде носител и во ждребот за второто квалфикационо коло.

Ако стигне и до третото коло таму е сигурно дека нема да биде носител и ќе има квалитетен противник (Вака од прва ако нема изненадување можни противници во евентуална трета рунда би биле Севиља, Зенит, Бешикташ, Олимпијакос, Спарта Прага, Брага, Стеауа, Гент, Генк, АЗ Алкмар, Феенорд, Рапид Виена, Лајпциг, Барнли, Ријека, Бордо, Аталанта, УФА)

На 19ти Јуни ќе има ждреб за квалфикации за ЛШ.
Шкендијаа е неносител и можни противници им се:

Лудогорец, Селтик, АПОЕЛ, Легиа, Астана, Карабаг, Шериф Тираспол, Малме, Црвена Звезда, Хапоел Беер Шева, Розенборг, Хелсинки, ТНС, Видеотон, Зрињски и Kукеси.

Последнава екипа е претставникот на Албанија и не знам дали им го утнав името :D

Сепак, Кукеси не е шампион на Албанија туку заврши второ место. Шампион беше Скендербег кој што е суспендиран една година од натпреварувањата на УЕФА.

Бидејќи ми падна чудно зошто Кукеси (ако добро им го изговарам името) се во ЛШ а не Скендербег (заборавив дека беа суспендирани лани) изгуглав "Шампион на Албанија"

Прегледај го приврзокот 191800

Богами има пар солидни противници тука за Шкендија. Да успее да ги набоде Зрињски или Кукеси...па што да не и Видеотон или ТНС....дури и во другиве екипи може да се најде некоја не толку атрактивна екипа..

Нормално од овие за гледачи Селтик би бил најатрактивен ваљда.

Во лигата на Европа македонски претставници се Вардар, Работнички и Шкупи.

Вардар и Работнички ќе бидат носители а Шкупи не.

Ждребот за ЛЕ исто така ќе се одржи на 19ти месецов.

И за ЛШ и за ЛЕ ќе се направи ждреб директно и за првото, а и за второто квалификационо коло.

Вардар ќе биде носител и во ждребот за второто квалфикационо коло.

Ако стигне и до третото коло таму е сигурно дека нема да биде носител и ќе има квалитетен противник (Вака од прва ако нема изненадување можни противници во евентуална трета рунда би биле Севиља, Зенит, Бешикташ, Олимпијакос, Спарта Прага, Брага, Стеауа, Гент, Генк, АЗ Алкмар, Феенорд, Рапид Виена, Лајпциг, Барнли, Ријека, Бордо, Аталанта, УФА)

Шкендија - Ѕвезда
па да падне добро мавање по балисти

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom