Фудбалски вести

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Шпански судија ќе дели правда на жешкото дерби меѓу АЕК и ПАОК
:aplauz::aplauz::aplauz:

Грчката фудбалска федерација го назначи шпанскиот судија Давид Борбалан за делител на правдата на финалето од грчкиот Куп помеѓу АЕК и ПАОК.
Лигашкиот натпревар помеѓу овие два тима беше прекинат по една контроверзна одлука на судијата по што претседателот на ПАОК влета во теренот со пиштол на својот појас. Ова доведе до суспензија на грчката лига на повеќе од две недели и предупредување од светското фудбалско тело да се воведат реформи во грчкиот фудбал за да не следи и ригорозна казна.
Грчката федерација објави дека 44-годишниот Давид Борбалан ќе биде главен судија на саботниот натпревар, а нему ќе му помагаат исто така шпански судии.
Борбалан е главен судија во Ла Лига веќе 14 сезони, а под знакот на ФИФА суди од 2010 година.
Судиите во Грција постојано се мета на напади од навивачите, а покренати се и истраги за наводна корупција во последните години.

батето очигледно си има проблем со психата, пред некое време имаше испад во авион кога нападна еден новинар, со репрезентација беше дешавката, па се повлекваше па пак се врати... А каков играч беше во Атлетико, гладијатор ама погрешен потег и цела кариера надолу

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ќе отвора некој тема генерална дискусија за СП? Или рано е уште? :D
Наредните денови ќе ги објават веќе сите прелиминарни списоци и ќе почнат со тренинзите и подготовките па да имаме каде да коментираме за повреди на играчи, погрешните/правилните одлуки на селекторите за повиканите играчи, контролните натпревари пред стартот на СП што ќе се играат, наградни игри поврзани со СП итн. :D

Наредните денови ќе ги објават веќе сите прелиминарни списоци и ќе почнат со тренинзите и подготовките па да имаме каде да коментираме за повреди на играчи, погрешните/правилните одлуки на селекторите за повиканите играчи, контролните натпревари пред стартот на СП што ќе се играат, наградни игри поврзани со СП итн. :D
зборевме прошлиот викенд, рано е уште, ќе има и подфорум само нека завршат финалињата ЛЕ и ЛШ, ќе се расцепка дискусијата :)

Мислам дека таа што беше за квалификации ја преименуваа во Генерална дискусија за претходните првенства.

Мислам дека таа што беше за квалификации ја преименуваа во Генерална дискусија за претходните првенства.

Нема веза, ете ќе отворат за две недели после финалето ЛШ подфорум за СП.

Ќе отвориме подфорум, ќе има се како што имало и 2014, дури и анализи ако има заинтересирани нормално :)))

Нема веза, ете ќе отворат за две недели после финалето ЛШ подфорум за СП.
Знам за подфорум, јас ти викам за темата за Генерална дискусија, мислам дека се продолжуваше во темата за Квалификации. :D

Знам за подфорум, јас ти викам за темата за Генерална дискусија, мислам дека се продолжуваше во темата за Квалификации. :D

Да, ми текна дека еднаш така се продолжи. Не знам кажи и на @Ilumious тоа ако е така да преименува насловот на темата па после ќе ја премести во новиот подфорум за СП за две недели

Да, ми текна дека еднаш така се продолжи. Не знам кажи и на @Ilumious тоа ако е така да преименува насловот на темата па после ќе ја премести во новиот подфорум за СП за две недели
Па еве ти и кажа :D

мене ак ме најдовте, понеденикот после финалето на ЛШ е топ време за отварање на тема за СП.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom