Фудбалски вести

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
За возврат златен олимписки медал.
ниедна лага не останала неоткриена, одземен им е златниот медал, затоа велам дека тој со Миле ми текна идејава е со посебни потреби, не останатите натпреварувачи :)

ниедна лага не останала неоткриена, одземен им е златниот медал, затоа велам дека тој со Миле ми текна идејава е со посебни потреби, не останатите натпреварувачи :)
Не ми е јасно како данецот го смалил голот ...

Ај ова тука ќе го ставам зошто сепак има и фудбалски моменти. Колку треба да си несаглам бе да глумиш човек со посебни потреби :pos: :facepalm:

http://off.net.mk/offside/razno/najgolemite-sedum-izmami-vo-sportot
Уште еден доказ дека балканците не ги измислиле измамите и малверзациите туку џабе се траштаме само. Во другиве краишта на светот колку толку закони и ред има (каде како) затоа испаѓа дека ние сме лошите :D

CopIxtBXYAADklf.jpg
:eek:

Старо е ова, сеа ко што знам нели игра фудбал у Мајами таму кај Неста и Малдини.
Ако не баталил и тоа. :cautious:
Поима немам,тазе вести беа ова.Не знам која страна беше,ама можда админот бил во зимски сон и ме превари и мене.:icon_mrgr::icon_mrgr:

Старо е ова, сеа ко што знам нели игра фудбал у Мајами таму кај Неста и Малдини.

Гледам последен натпревар му бил на 9ти април 2014та за Атлетико Параненсе. Постигнал и гол.

Наводно му го раскинале договорот o_O

Кој дебил човече, барем другар му Муту уште фудбал игра.[DOUBLEPOST=1470062953][/DOUBLEPOST]
CoxohbmWIAQT-iZ.jpg

Coxoin6WIAATkua.jpg

According to Globo, L'Imperatore Adriano is now part of a criminal gang in the favelas of Rio

Истиве слики искочија на некој од сајтовиве пред некој ден, му го прекинале договорот во МЛС.

Сеоски ИСИС... незнам зошто по 132305 пат се враќа на фудбалските терени, седи си таму со бандите, качи некое кило, шмркни малце и тоа е тоа. Џабе си ја мачиш душата со барање нови клубови, не си таленат како Бобо Виери на стари години да печали пари во Кина :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom