- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 17.988
- Поени од реакции
- 20.908
Иии каква лева финтаЗа француско првенство веќе се знае кој ќе биде коментатор.

В кладилница старите шо дремат пред телевизор поќе ги бидва мислам за коментирање
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иии каква лева финтаЗа француско првенство веќе се знае кој ќе биде коментатор.
П. С. Имаше еден на Телма со тажен и бавен глас, среќа коментираше утакмици кои се играа преку ден, да коментираше оние дерби навечер, ке идевме порано на спиење
Најинтересната сезона во Франција целосно што ја имав изгледано. Лоран Блан покрај легендата на Арсенал, Маруан Шамак тогаш се појавија на европската фудбалска мапа. Гуркуф уште еден непрежален пропаднат талент.За француско првенство веќе се знае кој ќе биде коментатор.
Спорт нешто мислам дека се викаше, цело време пуштаа француска музика,навечер француски филмови даваа и реклами за францускиот културен центар. Ништо чудно да биле спонзорирани од нив.Иначе, верувале или не, Француско на еден индијански канал што сега е изгасен, сосема солидно го коментираше Жаре од 1на1. Од денешна перспектива, боље да си останеше коментатор.
Rezultati и Live Score од нашето време.
Недела, надвор камен ладно, твоите цел ден дома урлаат зашто не си пишувал домашна, ужасна атмосфера, утре дента си на школо, ти се плаче, на телевизија Калчо со Бранко Илиевски, после тоа се гледа Дневник, Спортски вести и Супер Бинго.
Трауми од детството.
Јас би го пуштил искрено 2 години е кај,нас 50% повреден 1 добра утакмица и 99 лоша формаКолку се релевантни овие двајца ?
Не ми е верно Јувентус да го пушти на полусезона сега кога се борат за скудето, ама ако има вистина би сакала да се оствари, има да грмат со Гризман напред.
Мислам дека ќе се снајди во Атлетико.Јас би го пуштил искрено 2 години е кај,нас 50% повреден 1 добра утакмица и 99 лоша форма
Јас би го пуштил искрено 2 години е кај,нас 50% повреден 1 добра утакмица и 99 лоша форма
A пак под Симеоне ќе се прерордиПод палката на Алегри, добро е што доаѓа до противнички шеснаесетник...