Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Мората да му се налути жена му во депреси ќе влези, чекај рано е :pos:
Зато реков не знам колку ќе ја држи формата, ама и ланска сезона беше добар.
Не се плетка со топка, продуктивен е, и финишот му е подобрен.
Прва сезона му е да има повеќе голови од офсајд :)

Дека ако го донесат ова правило тој шо го коментиравме погоре ќе освои златна копачка :D

Не озбилно, ми се повраќа кога ќе поништат некој гол оти влакното од косата било во офсајд,па тргаат линии па курци палци.

И ова е претерано. Доволно е да повлекуваат линија од копачките доле и тоа е тоа. Не да мерат рамења, лактови.
Уствари од кога почнаа да мерат други делови од тело. Јас памтам порано кога даваа репетиции за офсајд, секогаш ставале линии кај стапалото.

И ова е претерано. Доволно е да повлекуваат линија од копачките доле и тоа е тоа. Не да мерат рамења, лактови.
Уствари од кога почнаа да мерат други делови од тело. Јас памтам порано кога даваа репетиции за офсајд, секогаш ставале линии кај стапалото.
Па штом важи гол со рамо мора и офсајд да опфаќа тој дел.

Па штом важи гол со рамо мора и офсајд да опфаќа тој дел.
Епа зашто некогаш мерат лактови. Муабетот ми беше дека имам некое сеќавање дека порано гледаа само на стапалата за офсајд и наједноставно е така.

Се иде на тоа дека ќе збориме на децата дека во наше време се играше спорт наречен фудбал.

Еднаш кажав, сакаат да направат по брз фудбал ама ова може да им се удри во глава. Пример екипите како Сити ќе треба да ја повлечат задната линија наназад зошто ќе бидат натрчани. Додека на екипи што се бранат во ниска зона, ова не им игра голема улога. Така да ништо чудно да гледаме повеќе Мурињо тактики, бусот позади и фаќај ги на контри.

Абе Венгер кур да пушиш ебате педофилот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom