Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Хаха за лечење си брат.
Хаха ти не си психички стабилен.
Хаха изнислува работи хахаха.

Дали ти сериозно мислиш дека ќе измислува работи за некој лик од интернет, со цел да го деградирам во замислена дискусија за ништо?

SK-92, во тема Кладилница. Мислам, евидентно ова е фотошопирано, но сепак:

Ајде напушти ја темата сега, бедо човечка.

Хахахахахаххаа
Па нели по објекти бе падавичар?
Читај убаво што сум напишал глупердо светска. Се заебававме за кладилниците во Европа и колку смрди внатре. Втор пат правиш лош обид да ме заќутиш. Првин со тоа "животот е убав" кое го извади скроз од контекст па сега потрошил добар саат да ми најде нешто друго за пак да го извади од контекст.
Најстрашна работа е што глумиш некој адвокат за црнците а сигурен сум дека имам повеќе другари црнци од тебе. Каков падавичар. :pos:

Од работното биро со ред булот што ќе постираш многу ме интересира.

Последно уредено:
Хахахахахаххаа
Па нели по објекти бе падавичар?
Читај убаво што сум напишал глупердо светска. Се заебававме за кладилниците во Европа и колку смрди внатре. Втор пат правиш лош обид да ме заќутиш. Првин со тоа "животот е убав" кое го извади скроз од контекст па сега потрошил добар саат да ми најде нешто друго за пак да го извади од контекст.
Најстрашна работа е што глумиш некој адвокат за црнците а сигурен сум дека имам повеќе другари црнци од тебе. Каков падавичар. :pos:

Од работното биро со ред булот што ќе постираш многу ме интересира.

Чекај, ти уште пишуваш? :pos:

Чекај, ти уште пишуваш? :pos:

Па ти чим не се изгаси после објавените слики од приватните конверзации со еден член од Фан Клуб Барса каде го тераш да пишува одредени работи за да можеш да шупчиш некој трет, не знам зашто јас би престанал после ова.
До тогаш имав многу ок мислење за тебе (најискрено ова) ама тоа беше одлучувачки за да те сместам у група со психопатите на форумов. После кога ме прозва за одредени глупости сфатив колку е саатот. Земал копа по мои коментари за да направи некоја "хаха" победа со емотикони тука јер да ти текнува на пост во Кладилница темата од пред година дена на некој член што не е претерано активен ниту постот е епик, едноставно треба да си исклучително ретардиран лик. Не можеш никако да ме убедиш дека не си ретардиран и дека не копаше сега по мои постови.
Ај врати ме назад во времето и со ред булот на работното биро да видам што сум пишувал.

Па сине 100м ви го купија Лукаку 3 години го враќате за по 6 денари на позајмици со пола плата да ви ја плаќаме. Ако тоа не ти изгледа перење на пари, не знам. Земи заобиколи го форумот денес, не е во ред.

Еве каде боли. Сам си имаш пишано. Интер замара.
Замара. ЗАМАРА. З А М А Р А брат.
Сакаат да го земат Кулибали без пари или на позајмица и пола плата Челзи да му ја плаќа.
Исто и со Лукаку, исто срање.
Ни го спопикавте со Лукаку, нема збор, ама тоа беше време кога сите во тимот беа во тесно, не се знаеше кој јаде кој пие. Непромислени потези и 300 глупости направија.
Не знам, РАТМ вика дека Зијеч ќе одел за 8 милиони, Канте отишол за без пари (ок ова е точно до душа), Кулибали за 2м и Менди за 13 денари. Зошто не го дадовте Кулибали на Интер чим според РАТМ за скоро ич пари ќе си одел во Арабија? ШТо не ги земавте тие пари од Интер? На крај ќе Челзи во загуба ќе испадне според вас со овие 3-4 трансфери.

Што ми го спомнуваш Лукаку побогу? Ликот е изгубен случај, се заеба пред 2 сезони со трансферот во Челзи па сеа 2 лета по ред гребе за да ја опраи кариерата. Нормално дека Интер ќе користи ситуација и ќе гледа по позајмици да го зема Лукаку.

Не знам, РАТМ вика дека Зијеч ќе одел за 8 милиони, Канте отишол за без пари (ок ова е точно до душа), Кулибали за 2м и Менди за 13 денари. Зошто не го дадовте Кулибали на Интер чим според РАТМ за скоро ич пари ќе си одел во Арабија? ШТо не ги земавте тие пари од Интер? На крај ќе Челзи во загуба ќе испадне според вас со овие 3-4 трансфери.

Што ми го спомнуваш Лукаку побогу? Ликот е изгубен случај, се заеба пред 2 сезони со трансферот во Челзи па сеа 2 лета по ред гребе за да ја опраи кариерата. Нормално дека Интер ќе користи ситуација и ќе гледа по позајмици да го зема Лукаку.
Јакиот играч Зијех. Малку или многу се 8милиони за него?

Да не е подобра понудата на Саудијците за Кулибали од таа на Интер? Можеби веднаш ке им ги исплатат тие пари на Челзи зошто се во фрка со ФФП, а не да чекаат на Марота да им плаќа 50евра и кило семки месечна рата 20години. Си го спакуваа, а Интер нека замара не пола месец него до крај на летото.

Интер ке користи ситуација за Лукаку, ама не е малку срамно по трет да го бараат на позајмица и втора сезона по ред, исто така за 50евра и кило семки, а од Челзи им имаат кажано дека може само трансфер и ништо друго. Нека замараат исто така пола месец, можда и ке се смилува Тод па нема да го продаде во Саудиска.

Еве големиот играч Томас Парти исто така ке иде во пустина за 40милиони. Можно е и тука да има некои криминали...

Све поќе овај РАТМ ме потсеќаат на Стивен Хокинг едноставно како извираат глупости од неговиот ум е фасцинантно.Човек неразбран од никого.

Никогаш РАТМ не кажал дека ќе одат за 13 денари, туку дека ќе одат по нормални цени. Сумата за Кулибали, Зијеш и Менди би ја собрал Челзи и во Европа.

И не вика РАТМ. РАТМ споделува:

За тројца фудбалери - околу 50 милиони евра. Ајде сега сериозно, да се вратиме назад, сериозно мислите дека ова е перење пари, дека Челзи нешто исползувал повеќе одошто треба во ситуацијава и дека тројцава играчи не можеле да се продадат барем во МЛС, ако не во Арабија, за скоро исти цени? Милан беше подготвен да даде 15 за Зијеш, Монако околи 20 за Менди. Со 120 рати и на пет години, за Кулибали од некој Јувентус ќе извадевме некои 20 милиони.

Не ми се верува дека фан-фикцијата отиде олку далеку, ова да е тема три дена и Гери Невил да умира по интернет и да апелира да се стави ембарго на трансфериве, јеботе.

Све поќе овај РАТМ ме потсеќаат на Стивен Хокинг едноставно како извираат глупости од неговиот ум е фасцинантно.Човек неразбран од никого.

Огромна навреда кон Хокинг.

Брејј колку бев скептичен за Гундоган, мислев дека ќе посерат со продажбите.

Благодарност и до браќата Бускетс и Алба шо направија простор. :cuc:

Да не е подобра понудата на Саудијците за Кулибали од таа на Интер? Можеби веднаш ке им ги исплатат тие пари на Челзи зошто се во фрка со ФФП
:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Oва ви се збори 4 дена ама се утепавте спинувајќи те муслимани биле, те секако ќе си иделе, те у одминати години биле, те трансфер сумата била логична, те не е битно каде пошто секако ќе биле продадени и слично.
Па теории на заговор сме ваделе, па судир на интереси, па истраги од Премиер лига, па пичке материне а уствари oва се десило :D

Fp5uWuXXwAEn8Kc.jpg

:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Oва ви се збори 4 дена ама се утепавте спинувајќи те муслимани биле, те секако ќе си иделе, те у одминати години биле, те трансфер сумата била логична, те не е битно каде пошто секако ќе биле продадени и слично.
Па теории на заговор сме ваделе, па судир на интереси, па истраги од Премиер лига, па пичке материне а уствари oва се десило :D

Прегледај го приврзокот 382199

Сите тие аспекти се спин, ама затоа вистината е дека Челзи е во фрка со ФФП и мора брзо да продава и Боели се јавил во ПИФ да спасува ситуација.

Во ден кога Челзи од Ковачиќ и Хаверц добива 100+ милиони, неиронично мислиш дека Челзи не може да продаде играчи кои се звучни и можат да пружат фудбал и во Европа?
Повеќе од 100 милиони, за еден ден. Буквално уште Чалоба да му го дадат на Интер за 200 евра, ќе ги порамнат сметките.

Еве, прашувам конкретно. Тебе и сите кои сметате дека на Челзи му излегуваат во пресрет Арапите, со тоа што му ги купуваат Менди, Зијеш и Кулибали.
Односно, Саудиска Арабија посредно му ја средува ФФП ситуацијата на Челзи. Ме интересира, на што се должи таквото мислење и дали постои некаков доказ за приложување што истото ќе го поткрепи.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom