Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 382160

Фан Клуб Челзи на темава во една слика.
Од лево кон десно confusion, RATM и Вујко.

Уф, добро е. Кога видов си споделил слика мислев дека повторно си го сликал работното биро со ,,Ред Бул" на него и дескрипција дека животот ти е убав, за разлика од сиротињата овде.

Каков малтешки дебилко. :pos:

Работното биро со Ред Бул бе. ХАХАХАХАХХА каков падавичар. Блада.
Мене ме помешал со некој друг, Бесанкон го меша увек со Ставро и најтрагично е што е убеден дека тоа е така иако џабе ти му пишуваш 15 пути "не сум тој грешка си"
Каков лик. Прав Eddy си.

Ed (Matt Hill) is the strong and dim-witted yet kind-hearted dogsbody of the group; Edd (Samuel Vincent), called Double D, is an inventor, neat freak, and the most intelligent of the Eds; and Eddy (Tony Sampson) is a devious, quick-tempered, bitter con artist, and self-appointed leader of the Eds

:pos:

Работното биро со Ред Бул бе. ХАХАХАХАХХА каков падавичар. Блада.
Мене ме помешал со некој друг, Бесанкон го меша увек со Ставро и најтрагично е што е убеден дека тоа е така иако џабе ти му пишуваш 15 пути "не сум тој грешка си"
Каков лик. Прав Eddy си.

Ed (Matt Hill) is the strong and dim-witted yet kind-hearted dogsbody of the group; Edd (Samuel Vincent), called Double D, is an inventor, neat freak, and the most intelligent of the Eds; and Eddy (Tony Sampson) is a devious, quick-tempered, bitter con artist, and self-appointed leader of the Eds

:pos:

Aбе буквално се расправавте во фанклуб со Маркес и ти му кажа дека не сакаш да се замараш повеќе, затоа што убав ти е животот.
Ти ги пронајдов постот минатото лето и при очи ме правеше слеп. Не верувај на напишаното, не е така.

Ликот секоја прилика ја користи, без разлика дали е тема за фудбал, кулинарство, Драга Кајгана, како Рики на времето да каже дека студира историја, да каже дека работи на Малта во некоја компанија за обложување. Каков комплекс на ниска вредност. Мене требало да ми каже каде работи, за да се почувствува вреден. :pos:

Бедотијата да имаше име. Епа ти. Валета-92.

Тотално рандом доаѓа на тема каде два дена нормално се дискутира, без разлика кој и што пружа како аргументација, со провокативна слика и мизерен обид за хумор, допадливост и персонализирање на темава.
И после, пријави кај админи, плачење кога ќе добиеш по заби.

Како бе сите околу тебе се дебили, бедни, ментално осакатени, лоботомирани, искомплексирани, кретени, морони и слично, а само ти си најпаметен.
Некогаш не си го ставаш прстот на чело и да се запрашаш да не е до тебе, м?

Како бе сите околу тебе се дебили, бедни, ментално осакатени, лоботомирани, искомплексирани, кретени, морони и слично, а само ти си најпаметен.

Форумов има 30.000 членови. Вие сте околу десеттина, верувај ми. И сите сте такви, а после секоја размена на мислења само ја потврдувате констатацијата.

Не си давај на значење со смешен обид да се ставиш во група и да ја споделиш етикетата. Така што, да, не е до мене.

Последно уредено:
E7UnZOAXIAE7lCT.jpg

Бедотијата има име. Се вика Давор4е.

Не, не, Валета-92. :pos:
Како фаќам нерв, машалах. Затоа ќе се пењавиш уште долго време со емоти по туѓи постови. Џабе губиш време, слушај ме.

Кажи ми вака, што викаат по Малта за теоријава за трансферите на Челзи? Се зборува нешто по тесните улички на главниот град?

Форумов има 30.000 членови. Вие сте околу десеттина, верувај ми. И сите сте такви, а после секоја размена на мислења само ја потврдувате констатацијата.

Не си давај на значење смешен обид да се ставиш во група и да ја споделиш етиката. Така што, да, не е до мене.
Тоа е тоа. Пикац брате, није теби лако.

Не, не, Валета-92. :pos:
Како фаќам нерв, машалах. Затоа ќе се пењавиш уште долго време со емоти по туѓи постови. Џабе губиш време, слушај ме.

Кажи ми вака, што викаат по Малта за теоријава за трансферите на Челзи? Се зборува нешто по тесните улички на главниот град?

Фаќал нерв бе. :LOL:
Ти појше од кур не можеш да фатиш.
Надвор 30 степени, морено сјае, голи гзови насекаде он ме прашува дали збореле нешто во Валета за тимот кој заврши 12то место во ПЛ и трансферите во Ал Итихад :facepalm:

Фаќал нерв бе. :LOL:
Ти појше од кур не можеш да фатиш.
Надвор 30 степени, морено сјае, голи гзови насекаде он ме прашува дали збореле нешто во Валета за тимот кој заврши 12то место во ПЛ и трансферите во Ал Итихад :facepalm:

Ти си бил баш небистар човек, ама драго ми е што ми одговори на прашање кое не мораше да биде одговорено, бидејќи беше саркастично. :pos:

Нема врска, кога веќе си глаголиме на интернет кажи ми, уште сликаш мигранти од Африка и светот по објекти, со објаснување дека смрдат на пот, за да ја покажеш твојата висока расност?

Запамети, сериозно. Колку и да сум беден, најбеден на светот, не можам да бидам победен од човек кој оди по Малта и фотографира луѓе за да долови некоја поента и да манифестира некаков елитизам.
Добро запамети.

Нема врска, кога веќе си глаголиме на интернет кажи ми, уште сликаш мигранти од Африка и светот по објекти, со објаснување дека смрдат на пот, за да ја покажеш твојата висока расност?

Ти брат си сериозно за на психијатар. :pos: :pos: :pos:

Интересно ти е вака да измислуваш за да бидеш интересен на два тројца будали тука кој сеуште мислат дека си стабилен психички?

Сум сликал мигранти по објекти. Хахахахха

Ти брат си сериозно за на психијатар. :pos: :pos: :pos:

Интересно ти е вака да измислуваш за да бидеш интересен на два тројца будали тука кој сеуште мислат дека си стабилен психички?

Сум сликал мигранти по објекти. Хахахахха

Хаха за лечење си брат.
Хаха ти не си психички стабилен.
Хаха измислува работи хахаха.

Дали ти сериозно мислиш дека ќе измислувам работи за некој лик од интернет, со цел да го деградирам во замислена дискусија за ништо? Онака, седам дома и за слинетина лажно-елитистичка што нема две чисти, ќе измислам нешто од глава?

SK-92, во тема Кладилница, 2022 година.
Мислам, евидентно ова е фотошопирано, но сепак:

Ми текнува му праќав на брат ми да му опишам каква е ситуацијата на Малта во кладилниците. Фоткава е мислам пред година дена.
Ранецот со смрдливата облека во која се потел 12 саати 4 дена по ред, кафето од автомат дека е гага, и лупај цел ден тикети на листови кои само за принтање им треба 5 минути (нормален тикет од 6-7 мултис се принта за 5 секунди)

Оној заокружениот, игра баш така по 30-40 утакмици и на секоја утакмица проверува H2H, табела, наредни и претходни натпревари, квоти, малце телефонот за да види повредени и се тоа за минимална уплата од евро или две (не знам колку е точно) и добивка од 78 милиони.
Kладилници тука има отворено само каде се исклучиво балканци и африканци. Кај што е другата раја, отворија, живо пиле не влагаше и затворија кладилницата. Никој пак не отворил на тоа место.

Прегледај го приврзокот 346245

20230621_164251.jpg

Ајде напушти ја темата сега, измету еден човечки. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom