Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Интер за Лукаку може да си дозволи да плати нешто измеѓу 5 и 10 милиони за позајмица од една година и да му дава пола од платата, и само под услов позајмицата да се случи до 30 јуни, додека за него важи тој Growth Decree за странци во Италија, и да заштедат 50% од даноци и останати давачки.
Во секое друго сценарио Интер ќе се откаже од Лукаку.

Јас мислам дека без разлика на сè, ова им одговара и на Челзи, особено пошто се оставени со clean slate од Абрамович. Ќе се отарасaт од лоша атмосфера, од медиумски гомна, објаснувања, испади и ќе заштедат 15 милиони плата, а ако има добра сезона, можда и да успеат да му извадат 50тина милиони за некаде.

Не во Интер секако, пошто Марота догодина ќе понуди 20-30 милиони макс, нормално откако ќе продадеме уште еден првотимец, најверојатно Бастони, истовремено убедувајќи нè дека градиме кОмПеТиТИвЕн тИм. :pipi:

Последно уредено:
Па што има да му понуди сити освен полуфинале на лш. И кеш нормално.
Интервјуто е бљувотина, посебно делот "од мал сум за сити". Да бе брат и сите ние тука сме за Турново ама не признаваме.

Па што има да му понуди сити освен полуфинале на лш. И кеш нормално.
Интервјуто е бљувотина, посебно делот "од мал сум за сити". Да бе брат и сите ние тука сме за Турново ама не признаваме.
Баш тој дел не е бљувотина. Можеби од сите фудбалери на светот само он може е искрен за тоа. Сепак е роден таму и израснат и татко му играше за сити. Не знам што не ви е јасно за тој дел.

Баш тој дел не е бљувотина. Можеби од сите фудбалери на светот само он може е искрен за тоа. Сепак е роден таму и израснат и татко му играше за сити. Не знам што не ви е јасно за тој дел.
Па едно време кажуваше и дека е голем фан на Лидс и тој му е омилен клуб....

Никој не е за Сити.

И плус Халанд е роден 2000та и на негови 8-9 години Сити веќе беше гигант.
Тоа што ние сме веќе остарени и го памтиме Манчестер Сити како просечна англиска екипа од средината на табелата (па и најчесто во долниот дел) е друга работа. :D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom