Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Па едно време кажуваше и дека е голем фан на Лидс и тој му е омилен клуб....
Нема стварно потреба од форсирање за ова. Татко му играше за сити, роден е таму, има живеено има и слики во дресови на Сити така да стварно нема потреба од форс.

Тагни ме бе срце, не се срами, нема да се лутам ако ми кажеш директно.
Ок, јас не знам што пишувам. Така нека е. Кажи ми ти што цифри се вртат од страна на новинари блиски до Челзи? Чим јас зборам без да знам, новинарите уште помалку знаат.
Ај ќе бидам поспецифичен, според новинари Челзи сакале 20 првата година и 70 откуп.
Kaде прочитав:
Покасно пишува дека би било нешто како 10 + 10 првите 2 години позајмица и после задолжителен откуп.
Задолжителниот откуп на почетокот секаде беше ~70, така да не знам што се напинате како и вие да сте во одборот на Челзи и вие знаете се. Чил.

едит: Сигурно ќе се намали нешто, ама нема да е како што пишуваат навивачите на Интер, e.g. @Stefan-kobe или @VardarVoSrceto
На Интер ништо не му мења тоа што Челзи би му ја плаќал пола плата, тоа е договор помеѓу Челзи и Лукаку, од друга страна Лукаку прифатил плата која е во рамките на можностите на Интер.

Друга работа, 2 годишна позајмица знаеме како завршува, така да заборави дека Челзи ќе добие кујзне колкава пара од Интер.
Ко Санчез од Манчестер кога дојде, на крај испадна без пари трансферот а исто се спомнуваа позајмици облигации вака така сценарија.

Па дека никој не е за Сити. Те уверувам Халанд е 100 пати повеќе фан на Сити него ли на Дортмунд.
Фудбалери не верувам да се фанови повеќе за нивниот џеб, ама да.

Нема стварно потреба од форсирање за ова. Татко му играше за сити, роден е таму, има живеено има и слики во дресови на Сити така да стварно нема потреба од форс.
Исто има играно татко му и за Лидс и изјави дека сон му е да освои премиер лига со Лидс и шо сеа.

Последно уредено:
Како и да е, да му ебам пичето сестрино.

57610009-10798523-Haaland_was_born_in_Leeds_has_been_pictured_in_a_City_shirt_and_-a-27_1652133272965.jpg

Па што има да му понуди сити освен полуфинале на лш. И кеш нормално.
Интервјуто е бљувотина, посебно делот "од мал сум за сити". Да бе брат и сите ние тука сме за Турново ама не признаваме.

Брееј форсање... Сити со Халанд е буквално најголем фаворит за освојување ЛШ следната сезона. Не можеле повеќе од полуфинале бе... :facepalm: Така муабетот пред 10 години беше "што може да понуди Сити освен четврто место во Премиер лига" па гледаме каде се сега...

За ова второто сликите кажуваат се.
Автоматски споено мислење:

Никој не е за Сити.

Ако прочита Лијам Галагер ќе ти скрши заби за ова. :D

После муабетиве едвај чекам сити да освои лш наредна сезона.

Го имаат Родри веќе на таа позиција, нив им треба играч за ротација. Така да, или останува кај нас или кај вас.

Па и не ја игра позицијата на Родри. Од тоа што го имам гледано игра во пивот со играч ко Родри до него, или понапред. Им бега Гундоган, ако се точни шпекулациите негова замена би бил, на да сигурно ќелавицата би го пробал чат пат и место Родри.

Кукуреља се покажа ко оган играч сезонава, изгази. Паметен трансфер. Сити ќе биде уште појак сезонава со овие трансфери.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom