Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Истиот муабет и лани.

Јасно е .

Ама пак не знам дали се способни да изиграат турбо со истите играчи трета сезона со ред....тебе реално ти е ова?..без ниту еден играч на ниту една позиција да освежат?

Гревов уште бил во Челси... :pos:

Овој не е толку изненадување што е сеуште во Челзи.
Овие се : Лукас Пиазон, Чарли Мусонда, Рубен Лотфус - Чик, Марко Ван Гинкел :icon_lol:

Јасно е .

Ама пак не знам дали се способни да изиграат турбо со истите играчи трета сезона со ред....тебе реално ти е ова?..без ниту еден играч на ниту една позиција да освежат?

Не знам ни јас, само кажувам дека истиот муабет се правеше и лани.

Претпоставувам си прочитал на ултрарелевантниот портал sportske.ba

Истиот муабет и лани.

BleacherReport. Имам апликација ради НФЛ највише, ама Ливерпул има амерички газде па реков да не има вистина, затоа прашав.
Не ме напаѓај одма бро! Од Тетово сум, имам калаш у багаж

Погледни му ги излезните трансфери Мајкл Едвардс и ќе сфатиш дека веќе е маѓепсник.
Знам дека и досега сте продавале по високи суми ама 100м за овие тројца е невозможно

Знам дека и досега сте продавале по високи суми ама 100м за овие тројца е невозможно
70-75 милиони фунти би барале од тоа што читам. Не знам кај си видел 100

Тренерски трансфер :D Чуден потег, со оглед дека Пирло беше планиран за у21 и пред некој ден ги положи лиценците.

Одличен потег, мозок како играч, мислам дека исто ќе е и ко тренер. Доста доскорашни играчи што станаа тренери се покажаа како многу добри.
Да ама мислам никој од нив не бил директно фрлен во оган ко пирло. Сите од нив или биле асистенти или тренери на други помали клубови прво. Голем ризик им е ова со Пирло.

Од големиве клубови по европа муслам дека горе долу сите се обезбедени со тренери, освен можда Псж ако се посерат и Дортмунд не знам како е. Така да ако испадне Барса можно е да тргнат по Покетино.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom