Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Од големиве клубови по европа муслам дека горе долу сите се обезбедени со тренери, освен можда Псж ако се посерат и Дортмунд не знам како е. Така да ако испадне Барса можно е да тргнат по Покетино.

Ако не од Наполи, од Баерн Минхен ќе испаднат.А околу тренерот не знам, управата попрво мислам боље да се консолидира, макар тоа било бркање на Меси.Ептен каша попара е ситуацијата.

Поверојатно е и они да го фатат трендот со назначување екс играчки легенди и да го назначат Чави, плус Меси би бил повеќе за таа опција, доколку е тоа дилемата кај Барса.

Тренерски трансфер :D Чуден потег, со оглед дека Пирло беше планиран за у21 и пред некој ден ги положи лиценците.
нема потреба да трошат милионски суми на познат тренер кога се знае кој и да дојде дека играта ќе оди преку роналдо додека е во клубот.

UEFA have handed Lille a number of punishments following FFP infringements, including that they will not be able to register newly signed players into their European Cup squad unless they make more money than they spend in transfer windows.

UEFA have handed Lille a number of punishments following FFP infringements, including that they will not be able to register newly signed players into their European Cup squad unless they make more money than they spend in transfer windows.

Дали е сериозно ова? Па за 2 лета заработија 150м од Пепе и Омисен само.Жива глупост.

Еј Пирло Пирло, лани лиценцата ја зеде ова година бам тренер на Јувентус :)
5 години си го прчи по острови го гледам на инста инфлуенсер станал овие го собрале од на јахта, ајде тренер ќе ни бидиш :ROFLMAO:

Од големиве клубови по европа муслам дека горе долу сите се обезбедени со тренери, освен можда Псж ако се посерат и Дортмунд не знам како е. Така да ако испадне Барса можно е да тргнат по Покетино.

Ништо чудно. И тој си легна на брашното полека. Чим јавно се покаја за онаа изјава дека никогаш нема да ја тренира Барса и тој едвај чека повик од Бартомеу.

И како додаток, кој класа тренер би отишол и би прифатил да му кажуваат кој да биде стартер, со кого смее да прави муабет на тренинг, со кого не?

И како додаток, кој класа тренер би отишол и би прифатил да му кажуваат кој да биде стартер, со кого смее да прави муабет на тренинг, со кого не?
Кога би дошол Пеп или Клоп мислиш дека ќе му наредуваат како на овие просециве тата, сетко, хасан?

Кога би дошол Пеп или Клоп мислиш дека ќе му наредуваат како на овие просециве тата, сетко, хасан?
Па прво не би дошол.
Второ, да ќе му наредуваат и ќе биде избркан или упте поверојатно ќе си даде отказ затоа што нема да ги трпи.

Па прво не би дошол.
Второ, да ќе му наредуваат и ќе биде избркан или упте поверојатно ќе си даде отказ затоа што нема да ги трпи.
Отворена понуда има Пеп, утре да одлучи да се врати, одма ќе го постават. Може одма да им ја удри чистката, тој тоа го направи првиот пат кога седна како анонимус, не пак сега. Ама мислам дека ни Меси не би му кренал глас за ниедна одлука, свесни се кој е Пеп.

Отворена понуда има Пеп, утре да одлучи да се врати, одма ќе го постават. Може одма да им ја удри чистката, тој тоа го направи првиот пат кога седна како анонимус, не пак сега. Ама мислам дека ни Меси не би му кренал глас за ниедна одлука, свесни се кој е Пеп.
Саглам тренер во Барса очекувајте кога ќе се пензионира Меси, до тогаш единствено Покетино може ќе се фати во стапица. Можна е и варијантата како кај Јуве, Чави или некој од тајфата. Се' друго ќе остане исто, евентуално председателот да го шутнат како жртвено јагне. Ама рано е за заклучоци, да видиме како ќе заврши ЛШ. Не има давам на Барса големи шанси со Баерн, ама и мали шанси се шанси, ако не го врзат у чворче Пике и Меси да има ден, се' е можно!

70-75 милиони фунти би барале од тоа што читам. Не знам кај си видел 100
Имаш во текстот твој ама во склоп на 5 играчи изгледа да не се враќам, како и да е мислам дека и 75 се мн

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom