Трибиани
Ванда Вештерката
Истиот муабет и лани.
Јасно е .
Ама пак не знам дали се способни да изиграат турбо со истите играчи трета сезона со ред....тебе реално ти е ова?..без ниту еден играч на ниту една позиција да освежат?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Истиот муабет и лани.
Овој не е толку изненадување што е сеуште во Челзи.Гревов уште бил во Челси...
Јасно е .
Ама пак не знам дали се способни да изиграат турбо со истите играчи трета сезона со ред....тебе реално ти е ова?..без ниту еден играч на ниту една позиција да освежат?
Не знам ни јас, само кажувам дека истиот муабет се правеше и лани.
Пеџа, тиаго е ризик, не вреди да се рескира за тој играч.
Претпоставувам си прочитал на ултрарелевантниот портал sportske.ba
Истиот муабет и лани.
Знам дека и досега сте продавале по високи суми ама 100м за овие тројца е невозможноПогледни му ги излезните трансфери Мајкл Едвардс и ќе сфатиш дека веќе е маѓепсник.
Се слагамЗнам дека и досега сте продавале по високи суми ама 100м за овие тројца е невозможно
70-75 милиони фунти би барале од тоа што читам. Не знам кај си видел 100Знам дека и досега сте продавале по високи суми ама 100м за овие тројца е невозможно
Да ама мислам никој од нив не бил директно фрлен во оган ко пирло. Сите од нив или биле асистенти или тренери на други помали клубови прво. Голем ризик им е ова со Пирло.Одличен потег, мозок како играч, мислам дека исто ќе е и ко тренер. Доста доскорашни играчи што станаа тренери се покажаа како многу добри.