Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
По закон ти следуваат неколку дена paternal leave а ќе те прашам жена ти кога ќе се пораѓа дали место ќе те држи или нозе ќе искршиш да си го видиш детето ;)
Кога би имал изговор не би одел.
Кога ќе размислам, првите две години воопшто не би сакал да го видам. Нема што да се види, освен плачливо суштество :misticen::toe:

Ако стварно не го сака, а управата не го дава, ич не е чудно што пробува ова да го искористи за уште повеќе да притисне за да го продадат и да му ги исполнат неговите желби. Глупо, ама Мурињо е...

Да имаме нормална управа, би го пратиле некаде на позајмица а ла Хамес у Баерн. Па ако не го биде со тренеров, врати си го играчот.

Арно ама...[DOUBLEPOST=1532560924][/DOUBLEPOST]
Ако не го продадат, нема ваљда да му дадат пари за крило, што значи дека ќе има изговор за лоша сезона а лоша сезона најверојатно би значела негов отказ. Е сеа, зошто воопшто би го чувале уште една сезона за ваков извесен исход?

Пих, :ROFLMAO:, на Мурињо може све му фали у живот, само изговори не.

@vidooq и тоа што викаш :D

Него, муабетов со позајмицава. Ај, освен Кејн, нека ти текне на друга така успешна позајмица ко што се надевате дека би ја имал Марсијал. Според мене, нема успешна позајмица, за играчот да се врати во истиот клуб и да успее. Ептен, ептен ретко...

Него, муабетов со позајмицава. Ај, освен Кејн, нека ти текне на друга така успешна позајмица ко што се надевате дека би ја имал Марсијал. Според мене, нема успешна позајмица, за играчот да се врати во истиот клуб и да успее. Ептен, ептен ретко...

Еве, ти викам, Хамес Родригез на пример. Иако да, во поглемиот дел од случајот, позајмицата не успева, сепак, Марсијал е преголем талент туку така да си дозволат коцкање кое може да заврши а ла Де Брујне.

Ова шпекулацииве што излегуваат дека Јунајтед треба да продаде некој, за да купи крило ми се чудни. Пари имаат, може единствено да се се работи за намалување на број на играчи.

Еве, ти викам, Хамес Родригез на пример. Иако да, во поглемиот дел од случајот, позајмицата не успева, сепак, Марсијал е преголем талент туку така да си дозволат коцкање кое може да заврши а ла Де Брујне.

Ова шпекулацииве што излегуваат дека Јунајтед треба да продаде некој, за да купи крило ми се чудни. Пари имаат, може единствено да се се работи за намалување на број на играчи.

Ама Хамес можеби нема да се врати, тоа ти викам :)

Мозес :D

Според мене, ако играчот стварно вреди, ќе се докаже на позајмицата и ќе се врати во матичниот клуб. Ако нема таков карактер и талент, ќе се изгуби.
Куртоа, Кистенсен, а се надевам сезонава и Лофтус.

Јуве немаат интерес за Мората. Ако се остваруваат трансферите, Мората оди во Милан, а Игуаин во Челзи.

Никој не рече дека Јуве е заинтересиран за Мората.
Он сакаше да каже пошто Милан е заинтересиран за двајцата, дај боже за Иугаин да се договорат, да не фрлаат толку паре за дрвото Мората.

Чувајте си го :icon_lol:

Кога би имал изговор не би одел.
Кога ќе размислам, првите две години воопшто не би сакал да го видам. Нема што да се види, освен плачливо суштество :misticen::toe:
Баш напротив децата се најпрекрасни првите две години. Дури и тоа е многу. После тоа повеќето се лигави, бараат да им се купува се и сешто, не се задоволни од ништо.

Баш напротив децата се најпрекрасни првите две години. Дури и тоа е многу. После тоа повеќето се лигави, бараат да им се купува се и сешто, не се задоволни од ништо.
Тоа како ќе се поставиш. Јас би ги турил од ќотек и ќе седат мирни :icon_lol:
Ама не можи бе првите две години нити одат нити зборуваат, само плачат, се лигават и треба пелени на секој саат да им менуваш.
Уствари никако не е. Секако треба по цел ден чување. Интересни се друг ако ги има да ги видиш саат два. Ама дома да не ти се :P(n)

Икер објави видео со негови грешки, како поддршка за Кариус. Исто така пред некој ден (после утакмицата ливерпук-дортмунд), реагираше Икер да престанат со критики за Кариус. Каков човек :cuc::cuc:

Според мене, нема успешна позајмица, за играчот да се врати во истиот клуб и да успее. Ептен, ептен ретко...

Лука Модриќ. :) Бил на позајмица во Зрињски од Мостар пред да се врати во Динамо.

Лука Модриќ. :) Бил на позајмица во Зрињски од Мостар пред да се врати во Динамо.

Мислев за играчи кои биле во голем тим а не во полупрофесионални лиги. Како и да е, пак бројката е екстремно мала :)

Знаел Мурињо дека Марсијал ќе заминува во Париз, му кажал пред три дена. Пак ќе кажам не дека нема да си оди ама конкретно за случкава, мислам дека новинарите се истрчаа и ја поврзаа со онаа во 2013 кога Руни си замина од турата и сакаше да оди во Челзи.

Икер објави видео со негови грешки, како поддршка за Кариус. Исто така пред некој ден (после утакмицата ливерпук-дортмунд), реагираше Икер да престанат со критики за Кариус. Каков човек :cuc::cuc:

Многу кратко видеово на Касиљас... Доколку би правел и Кариус, само најавата би му била подолга... Плус уште една лоша работа е што до некаде толку посакуваната титула во ЛШ ја изгубија поради негови грешки...
Критиките и пофалбите се секојдневие во светот на фудбалот, посебно критиките...
П. С секоја чест за Икер, одсекогаш беше и си остана голем!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom