Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Штета што Де Брујн и Сане не преминаа во Баерн. Ама добро. Тука парите беа проблем. Пари кои не беа спремни да ги дадат тоа време Баерн

Се сеќавам негде кај 2015 годинакога газеше за Волфзбург, истовремено беа засилени шпекулациите дека Баерн ќе го купи Де Брујне,Рибери изјави дека не бил доволно добар да ги замени него и Робен ..сега ме интересира овај вештерот што мисли за него:LOL:

Се сеќавам негде кај 2015 годинакога газеше за Волфзбург, истовремено беа засилени шпекулациите дека Баерн ќе го купи Де Брујне,Рибери изјави дека не бил доволно добар да ги замени него и Робен ..сега ме интересира овај вештерот што мисли за него:LOL:

Ој ти пропаднат фудбалски судијо, се врати на форумов бе? Смешки, види му ник ццц

Ој ти пропаднат фудбалски судијо, се врати на форумов бе? Смешки, види му ник ццц
Ооо ти се врати, Те баравме откако испадна Германија ама нигде те немаше. Си се криеше.. Смешки ццц

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Кога ќе станиш родител дојди тука на форум и ќе прајме муабет. [emoji846]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Нема да има време, ќе сака повеќе време да поминува со,, плачковците''.

Повторно моабети за Вида за во Ливерпул... Искрено не го гледам како некое јако појачање, меѓутоа за резерва и за ротација ќе биде добар... Се спомнува околу 20 милиони...

Davy Klaassen will sign a four-year deal with Werder Bremen, who have agreed a €15 million fee with Everton. (De Telegraaf)

Го продадоа Делејни за над 20 мил.евра на Дортмунд и го договориле Класен за 15 мил.евра (y)

Милан Бадељ како слободен играч и Жоакин Кореа од Севиља во Лацио. Врсаљко во Интер.[DOUBLEPOST=1532615369][/DOUBLEPOST]

Не се сеќавам на такво нешто за Де Брујн од Рибери. За Сане можеби имаше таква изјава

Последно уредено:
Davy Klaassen will sign a four-year deal with Werder Bremen, who have agreed a €15 million fee with Everton. (De Telegraaf)

Го продадоа Делејни за над 20 мил.евра на Дортмунд и го договориле Класен за 15 мил.евра (y)

Милан Бадељ како слободен играч и Жоакин Кореа од Севиља во Лацио. Врсаљко во Интер.[DOUBLEPOST=1532615369][/DOUBLEPOST]

Не се сеќавам на такво нешто за Де Брујн од Рибери. За Сане можеби имаше таква изјава
Класен беше многу слаб во Евертон, сега не знам тој Делејни како играл ама овој нула беше, може ќе се пронајде во Вердер.

Класен беше многу слаб во Евертон, сега не знам тој Делејни како играл ама овој нула беше, може ќе се пронајде во Вердер.

Кој беше јак во Евертон минатата сезона? :) Ако си ја врати формата од Ајакс каде што беше најдобар, е супер засилување за Вердер + тоа шо го продадоа Делејни за над 20 мил.евра, а го купуваат Класен за 15 мил.евра. значи околу 8 мил.евра добивка, а доколку си ја врати формата, а не сумјам во тоа дека ќе се случи е супер за Вердер. 25 годишен играч и ќе биде рекорден клубски трансфер за Вердер пошо највеќе имаат платено околу 8 мил.евра за еден играч.

Кој беше јак во Евертон минатата сезона? :) Ако си ја врати формата од Ајакс каде што беше најдобар, е супер засилување за Вердер + тоа шо го продадоа Делејни за над 20 мил.евра, а го купуваат Класен за 15 мил.евра. значи околу 8 мил.евра добивка, а доколку си ја врати формата, а не сумјам во тоа дека ќе се случи е супер за Вердер. 25 годишен играч и ќе биде рекорден клубски трансфер за Вердер пошо највеќе имаат платено околу 8 мил.евра за еден играч.
Прав си, нема што :))))))

Класен не ни доби шанса во Евертон

Sent from my iPhone using Tapatalk

Кај 3ца тренери да не добиеш шанса...

Пред 5 години беше новиот Бергкамп, иначе премногу бавен и физички не е толку јак за ПЛ. Нека се проба во Германија, ако не назад во преварантската лига.

Ако е точно ова, нека прифаќаат одма Барселона, премија е ова за нив знаејќи колку се неспособни да извадат пари при продажба на играчи.
Да беше некој друг клуб во прашање, само за Мина ќе извадеше 50м после такво изиграно СП.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom