Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе таман е, само со тоа небитни трансфери досадно е веќе пошо сите сме различни и некои не интересира и општо повеќе и за попросечните тимови од топ лигите, не само оние што се борат за титули. Затоа е и темата. За бомба трансфери на Реал, Јунајтед и сличните дознаваат по социјалните мрежи и оние луѓе што не следат фудбал. :)

Убаво е што ставаш трансфери и од позатуцаните клубови,убаво е да се има информации на куп.Само некогаш стварно има некој трансфери,кој потпишал за Марибор и слични,оттаму и форсирачките муабети за небитни трансфери,на секој втор член што си го лади. :D
Мене инскрено не ми пречат,а целиот пост претходно беше ладење,не знам што уопште продолжуваш на оваа тема. :D

Најмачно е да ги гледаш позајмиците од Челзи во некој рандом клуб шо ги постира Донев. :icon_mrgr:
Треба да кажете фала што не ги постирам сите 50, туку само поинтересни што одат во ПЛ или Чемпионшип :D

Треба да кажете фала што не ги постирам сите 50, туку само поинтересни што одат во ПЛ или Чемпионшип :D

Без тронка сарказам,фала.Дека знам оти си способен и сите 50 да ги постираш.

French outlet Le 10 Sport claim that Chelsea & Real Madrid have agreed a €190m fee for the transfer of Eden Hazard alone.

Интересно тимче склопива Ливерпул, бш ќе ми е мило да освоив за да престанев мемиња. :D
Само ипак мислу дека су још тнки сс клупу, мора да има бар една замена за некога од Кутињу/Мане по крила, Шакири не ми е солуција, нема мозак дечко, пушти топку у празну и трчи по њума.

Интересно тимче склопива Ливерпул, бш ќе ми е мило да освоив за да престанев мемиња. :D
Само ипак мислу дека су још тнки сс клупу, мора да има бар една замена за некога од Кутињу/Мане по крила, Шакири не ми е солуција, нема мозак дечко, пушти топку у празну и трчи по њума.

За кој? :D

37361207_10209337870002746_7514669738237100032_n.jpg

Без разлика дали е преголема цената за неговиот квалитет и без разлика дали имало и подобри опции од него, ова Е одличен потег на Ливерпул. Односно потег (како и претходните од овој преоден рок) со кој покажуваат дека сакаат да си ги пополнат слабите места и да станат поконкурентни и конзистентни. Останување со дебилот Кариус ќе беше скроз лузерски потег, но ова е веќе покажување на барем желба за пополнување на дупките во тимот.

Баерн со Нико Ковач и пола играчи од хрватска репка у која не спада Модрич мислат ли да освојат ЛШ.:pos: Анте Ребич ќе им биде ок за Бундес, али што се вика и мене да ме земат пак ќе својат Бундес.:pos:

Па да видиме кој колку е во минус за последни 5 години

ова се приходи и расходи само од трансфери нормално

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom