LordDragonII
Dr.Strangelove
Му влезе на сред снимање
Кариес ќе праел камбек...
Супер голман е Алисон и супер што го решија тој проблем.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Му влезе на сред снимање
Sea letovo kje napraite 2 transferi i kje ripnete u top 5Па да видиме кој колку е во минус за последни 5 години
ова се приходи и расходи само од трансфери нормално
Удинезе потпишале со Игнацио Пичето
Ако Нејмар не си оди, Мбапе па уште помалце.И на крај Мбапе во Реал Хазард во Псж ќе биди работата [emoji1]
Хазард 190 [emoji57]
Арно пиша некој член погоре фудбалот дојде чист маркетинг
Sent from my iPhone using Tapatalk
Он е моментално најсреќниот и најзадоволниот фан на Реал. Си отиде Роналдо, а Бејл ќе има побитна улога.zmejot gorjanin ke si pukne od maka
Не остава чика Перез ништо на случајност ќе пукаат бомби до крајот на трансфер периодот...не само петарди ко до сега.Не ме сфаќајте погрешно ама сериозно Реал планира да се ослони само на Виничиус, тинејџер од бразилска лига? Знам дека ќе ми го спомнете Нејмар ама Нејмар кога дојде во Барселона беше и стандарден репрезентативец на Бразил, не беше толку недокажан.
Единствено да биде нешто како Мбапе))
Мора некој и дресови да продаваНе ме сфаќајте погрешно ама сериозно Реал планира да се ослони само на Виничиус, тинејџер од бразилска лига? Знам дека ќе ми го спомнете Нејмар ама Нејмар кога дојде во Барселона беше и стандарден репрезентативец на Бразил, не беше толку недокажан.
Овија млади играчи су доведени у Реал на дугорочан план да не се понови па период после галактикоси кд испадасва у шеснаестину финале. Винициус ке иде на позајмицу овуј сезону.[DOUBLEPOST=1532091505][/DOUBLEPOST]А папа Перез има најавено нови magnifico jugadores за овј трансфер периодНе ме сфаќајте погрешно ама сериозно Реал планира да се ослони само на Виничиус, тинејџер од бразилска лига? Знам дека ќе ми го спомнете Нејмар ама Нејмар кога дојде во Барселона беше и стандарден репрезентативец на Бразил, не беше толку недокажан.