Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Сега и Арсенал кога ќе почне секој втор трансфер да му е 60 мил,кај ќе ни е крајот.
ПС:А можеа да си земат подобар голман за 20мил,ама Емери,брзи прсти.:kafence:

Јунајтед засега се однесува во трансфер периодов како 3 години по ред за земал ПЛ со игра а ла Барса од 2011-та. Купиш некој неекспониран средњак, земеш младо бекче кое тешко дека ке биде прв избор, и лади си тестиси цело лето.

Со оглед на тоа каков период од 5 години имаа, очекував со поголеми амбиции и агресија да влезат летово, а не тренеров на месец дена пред сезона да си кука, стандардно.

Десно крило, ни за лек.

И ули педерски игра на темата за официјални трансфери.Педерчето секој ден објавува небитни трансфери и права едит за секој бомба трансфер,исто ко прв да го објавил.Му ебам главата.:icon_mrgr:

Нема веза. Грешка си. Воопшто и немам објавено јаки топ трансфери. Повеќето Донев ги објавил и по некој друг ќе се најде. Провери убаво и ќе видиш дека е така. Објавувам трансфери за тимовите од топ лигите. Еве последните објавени ми се за Виљареал, Спортинг, Монако, Лацио, Вест Хем, Саутемптон, Гладбах и за овој младиот во Арсенал што отиде. За тебе ако се небитни, за некои можеби се битни. Не знам зошто уште со вакви муабети терате со битни и небитни чиниш за Де Графшап објавувам трансфери. Ти ако пратиш само ПЛ тоа си е твоја работа. И како што може да се види повеќе трансфери објавувам во еден пост. Бомба трансфер никогаш не би објавил доколку претходно да речеме пред пола саат-саат време сум објавил други трансфери пошо нема да биде болдирана насловот на темата за нов пост.

Сум правел едит за секој бомба трансфер :confused:, а како што може да се види бомба трансфер не ни имам објавено хах.

Супер е Ули, фали некој да апдејтира од Серие А, се избриша Џонтра папакот :)))

Нема веза. Грешка си. Воопшто и немам објавено јаки топ трансфери. Повеќето Донев ги објавил и по некој друг ќе се најде. Провери убаво и ќе видиш дека е така. Објавувам трансфери за тимовите од топ лигите. Еве последните објавени ми се за Виљареал, Спортинг, Монако, Лацио, Вест Хем, Саутемптон, Гладбах и за овој младиот во Арсенал што отиде. За тебе ако се небитни, за некои можеби се битни. Не знам зошто уште со вакви муабети терате со битни и небитни чиниш за Де Графшап објавувам трансфери. Ти ако пратиш само ПЛ тоа си е твоја работа. И како што може да се види повеќе трансфери објавувам во еден пост. Бомба трансфер никогаш не би објавил доколку претходно да речеме пред пола саат-саат време сум објавил други трансфери пошо нема да биде болдирана насловот на темата за нов пост.

Сум правел едит за секој бомба трансфер :confused:, а како што може да се види бомба трансфер не ни имам објавено хах.

Брат,у реду е.Се зезаме малку,не фаќај за гуша право. :D

Брат,у реду е.Се зезаме малку,не фаќај за гуша право. :D

Не бе таман е, само со тоа небитни трансфери досадно е веќе пошо сите сме различни и некои не интересира и општо повеќе и за попросечните тимови од топ лигите, не само оние што се борат за титули. Затоа е и темата. За бомба трансфери на Реал, Јунајтед и сличните дознаваат по социјалните мрежи и оние луѓе што не следат фудбал. :)

отиде возот
твој ако не те заебе друг кој
хахахаха

Sent from my iPhone using Tapatalk
Легенда е жими се, не дека утре може да истече линкот, кај што е хостирана сликата па постот празен да е :D

Зомер од Гладбах многу потценет голман, а за околу 25 мил. би можел да се добие.

Јуве ќе го купува Реал, а Челзи ќе го купува Јуве :ROFLMAO:

До сега Ругани, Игуаин, Пјанич и Калдара.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom