Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ули педерски игра на темата за официјални трансфери.Педерчето секој ден објавува небитни трансфери и права едит за секој бомба трансфер,исто ко прв да го објавил.Му ебам главата.![]()
Нема веза. Грешка си. Воопшто и немам објавено јаки топ трансфери. Повеќето Донев ги објавил и по некој друг ќе се најде. Провери убаво и ќе видиш дека е така. Објавувам трансфери за тимовите од топ лигите. Еве последните објавени ми се за Виљареал, Спортинг, Монако, Лацио, Вест Хем, Саутемптон, Гладбах и за овој младиот во Арсенал што отиде. За тебе ако се небитни, за некои можеби се битни. Не знам зошто уште со вакви муабети терате со битни и небитни чиниш за Де Графшап објавувам трансфери. Ти ако пратиш само ПЛ тоа си е твоја работа. И како што може да се види повеќе трансфери објавувам во еден пост. Бомба трансфер никогаш не би објавил доколку претходно да речеме пред пола саат-саат време сум објавил други трансфери пошо нема да биде болдирана насловот на темата за нов пост.
Сум правел едит за секој бомба трансфер, а како што може да се види бомба трансфер не ни имам објавено хах.
Брат,у реду е.Се зезаме малку,не фаќај за гуша право.![]()
Легенда е жими се, не дека утре може да истече линкот, кај што е хостирана сликата па постот празен да еотиде возот
твој ако не те заебе друг кој
хахахаха
Sent from my iPhone using Tapatalk
А Реал ќе го купува Ч....Јуве ќе го купува Реал, а Челзи ќе го купува Јуве
До сега Ругани, Игуаин, Пјанич и Калдара.