Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе брат, ако си Малком си викаш у Рома Ундер ми е конкуренција, а во Интер Кандрева, кај повеќе би имал шанси??? И тука завршува муабетот..Па ако ги имаш Рома и Интер како избор искрено не сфаќам зошто некој би ја одбрал Рома но добро, секој со свое гледиште.
Па Погба отиде од тим што играше финале ЛШ во тим што играше ЛЕ, и каде е логиката тука? Јас нигде не сум порекнал дека Рома немаше подобри резултати од Интер од 2011 па навака, ама сите тие подобри резултати се наречени НУЛА титули, затоа и викам дека Рома не постои. Моментално по играчки кадар Интер е над Рома, традицијата и сето останато да не го спомнувам.Точно дека нема логика Лацио да го одбереш пред Ман Ју, али не разбирам зошто мислиш дека Интер е подобар од Рома... Од 2011 навака Интер е дно дна... Рома цело време игра ЛШ и тука негде е 2ро 3то место.. И споредбава ти е многу глупа, као демек Интер е класа над Рома као Ман Ју над Лацио, а сасвим обратно е, рома последнава декада е поим за Интер..
ама од каде знаеш дека со играчки кадар е над Рома? Сеуште не е почната сезоната, полека малце.. А што ако пак Рома пред Интер завршат во новава сезона? Дали тогаш ќе наоѓаш пак изговори, као демек појаки сте али тапа тренер имате?Па Погба отиде од тим што играше финале ЛШ во тим што играше ЛЕ, и каде е логиката тука? Јас нигде не сум порекнал дека Рома немаше подобри резултати од Интер од 2011 па навака, ама сите тие подобри резултати се наречени НУЛА титули, затоа и викам дека Рома не постои. Моментално по играчки кадар Интер е над Рома, традицијата и сето останато да не го спомнувам.
И да, никад Рома нема да е поим за Интер.
ПА нека завршат де, ти кажувам подобри играчи има Интер од Рома моментално. Нигде не пишува дека тој со подобар играчки кадар може да заврши пред тој со послаб.ама од каде знаеш дека со играчки кадар е над Рома? Сеуште не е почната сезоната, полека малце.. А што ако пак Рома пред Интер завршат во новава сезона? Дали тогаш ќе наоѓаш пак изговори, као демек појаки сте али тапа тренер имате?
Стигаат на youtubeКако стигате да следите по 10 лиги темелно секоја година, секоја чест.![]()
Приметив додека траеше СПСтигаат на youtube![]()
Јас на пример ради обврски едвај успевам калчо да гледам и чат пат нешто Англиско,Шпанско ако фатам и ЛШ, тоа е. Абе си има луѓе што си дремат по цел ден во кладилница и се гледаат ама воглавном пензионери, а дека овде од форумов се се прати, мало моргенПриметив додека траеше СП)) да бидеме реални малку, никој не го гледал Малком во Бордо. Па и во домашен притвор да си сигурно нема да пуштиш француска лига да гледаш.