Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Нослето ако отиде во Реал, Навас каде тогаш ?

Лани Рома дојде во полуфинале, ја елиминира Барса, овој тука ќе ми кажува кој му курац на Малком што ги одбрал Рома пред Интер... Посубјективен и искомплесиран член на форумов не сум видел

Па ако ги имаш Рома и Интер како избор искрено не сфаќам зошто некој би ја одбрал Рома но добро, секој со свое гледиште.
Не бе брат, ако си Малком си викаш у Рома Ундер ми е конкуренција, а во Интер Кандрева, кај повеќе би имал шанси??? И тука завршува муабетот.. :icon_lol:

Точно дека нема логика Лацио да го одбереш пред Ман Ју, али не разбирам зошто мислиш дека Интер е подобар од Рома... Од 2011 навака Интер е дно дна... Рома цело време игра ЛШ и тука негде е 2ро 3то место.. И споредбава ти е многу глупа, као демек Интер е класа над Рома као Ман Ју над Лацио, а сасвим обратно е, рома последнава декада е поим за Интер..
Па Погба отиде од тим што играше финале ЛШ во тим што играше ЛЕ, и каде е логиката тука? Јас нигде не сум порекнал дека Рома немаше подобри резултати од Интер од 2011 па навака, ама сите тие подобри резултати се наречени НУЛА титули, затоа и викам дека Рома не постои. Моментално по играчки кадар Интер е над Рома, традицијата и сето останато да не го спомнувам.

И да, никад Рома нема да е поим за Интер.

Па Погба отиде од тим што играше финале ЛШ во тим што играше ЛЕ, и каде е логиката тука? Јас нигде не сум порекнал дека Рома немаше подобри резултати од Интер од 2011 па навака, ама сите тие подобри резултати се наречени НУЛА титули, затоа и викам дека Рома не постои. Моментално по играчки кадар Интер е над Рома, традицијата и сето останато да не го спомнувам.

И да, никад Рома нема да е поим за Интер.
ама од каде знаеш дека со играчки кадар е над Рома? Сеуште не е почната сезоната, полека малце.. А што ако пак Рома пред Интер завршат во новава сезона? Дали тогаш ќе наоѓаш пак изговори, као демек појаки сте али тапа тренер имате?

ама од каде знаеш дека со играчки кадар е над Рома? Сеуште не е почната сезоната, полека малце.. А што ако пак Рома пред Интер завршат во новава сезона? Дали тогаш ќе наоѓаш пак изговори, као демек појаки сте али тапа тренер имате?
ПА нека завршат де, ти кажувам подобри играчи има Интер од Рома моментално. Нигде не пишува дека тој со подобар играчки кадар може да заврши пред тој со послаб.

Шо напињате со вој Малком ин д Мидл, класичен бразилски циган шо знае две-три финти со топка, пред оваа сезона имаше одлична сезона се нарпави хајп, лани беше тотален просек, да вредеше нешто сега во Монако/ПСЖ ќе играше.

Добар играч е Малком не за џабе се крева прашина за него, какви голчишта има давано за Бордо [emoji11]
Кој и да го земи нема да згреши

Sent from my iPhone using Tapatalk

Како стигате да следите по 10 лиги темелно секоја година, секоја чест. :D
Стигаат на youtube :D, еве јас на пример поима немав кој е овој Малком, се додека не почнаа со муабетиве на форумов, француско имам гледано само една текма сезонава Монако-Лил мислам 2-1 заврши ја чекав за добивка, толку :D

Стигаат на youtube :D
Приметив додека траеше СП :))) да бидеме реални малку, никој не го гледал Малком во Бордо. Па и во домашен притвор да си сигурно нема да пуштиш француска лига да гледаш, поготово па Бордо.

Приметив додека траеше СП :))) да бидеме реални малку, никој не го гледал Малком во Бордо. Па и во домашен притвор да си сигурно нема да пуштиш француска лига да гледаш.
Јас на пример ради обврски едвај успевам калчо да гледам и чат пат нешто Англиско,Шпанско ако фатам и ЛШ, тоа е. Абе си има луѓе што си дремат по цел ден во кладилница и се гледаат ама воглавном пензионери, а дека овде од форумов се се прати, мало морген :D

Немам попаметна работа Бордо ќе ги гледам.
Најлошо е да гледаш играч на јутуб, имаш скаутинг страни низ нетов еден тон, можеш за секој играч да прочиташ лоши и добри страни.

Нема врска следењето, и секоја текма на Бордо да си ја гледал пак нема гаранција дека тој играч ќе биде играчиште во некој од големите тимови. Едно е за Бордо да играш а друго е за Манчестер Јунајтед со еден тон притисок врз тебе. ЈАс овој 2-3 пати го имам гледано лани, а памтам и со Ули Хенес го коментиравме кога даде еден еврогол. Против ПСЖ и Марсеј мислам дека беа утакмиците, ако не се лажам од ПСЖ убаво изгубија во Париз, али овој играше добро. Се гледа дека е такво пргаво циганче, знае со топка, има добар удар и од далеку, ама ништо од ова не е гаранција дека ќе биде WOW играч, затоа и трубам во фан клуб дека 50 милиони се огромен ризик за него, нарочито за Интер кој мака мачи со ФФП ради кретенското работење на претходните сопственици. Не е баш така едноставно да рокнеш 50 милиони за не толку познат играч и непроверена роба, пошо ако се деси да е флоп ќе треба да си ги сноси цел тим последиците и да трпат играчи ко Икарди и Наинголан заради лоша трансфер политика и преценување на одреден играч.

Не гледаат сите само ПЛ не се секирајте, Француската лига последниве неколку години е доста интересна, за атмосфера на натпревари па да не прајме муабет, има интересни екипи и квалитетни играчи за следење, башка има лајв пренос на арените така да поарно ќе гледам Сент Етиен, Бордо Лион итн отколку отепани Англиски екипи како Стоук, Евертон и слични.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom